Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml

Termékkatalógus
HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml
Naptej - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, testre használható, dermo kozmetikum, 180 ml-es - 23 833,33 Ft/1 l
Kód:  OPA118 Termékszám:  5099821001858

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml

Védd a bőrödet az intenzív  napsugarak ellen a Hawaiian Tropic Satin Protection LTN SPF30 fényvédővel. Miközben élvezed a vizet vagy a tengerparti szórakozást, ez a 30-as védőfaktorral rendelkező naptej biztosítja a bőröd számára a széles spektrumú UVA és UVB védelmet. Nagy előnye a rendkívüli vízállóság, tehát a krém egy felvitellel akár 80 percig is működik. A tej könnyű textúrája könnyen beszívódik, és nem hagy kellemetlen, olajos filmréteget a bőrön. A C- és E-vitaminokkal, sheavajjal, jojobaolajjal, Aloe verával és glicerinnel készített kozmetikum biztosítja a bőr számára a szükséges táplálást és hidratálást. A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF30 segítségével a bőr puha és kellemes trópusi illatú lesz.

A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF30 fényvédő főbb jellemzői

  • Fényvédő testápoló SPF 30-as védőfaktorral
  • Széles spektrumú UVA és UVB védelmet nyújt
  • A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF30 naptej vízálló
  • Gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos filmréteget a bőrön
  • A C és E vitaminnal dúsított összetétel védi és hidratálja a bőrt
  • Kellemes trópusi illattal rendelkezik
  • A sheavaj és a jojobaolaj táplálja és hidratálja a bőrt
  • Aloe verát és glicerint tartalmaz
  • A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF30 fényvédőt bőrgyógyászatilag tesztelték

Használat:
20 perccel napozás előtt vidd a bőrre. Ha az egész testedet bekennéd, akkor ehhez 3 evőkanálnyi napvédőre lesz szükséged. Amennyiben szükséges, ismételt meg a krém felvitelét. A kisgyermekeket óvd a közvetlen napfénytől, és használj nagyon magas faktorszámú (SPF 25-nél nagyobb) fényvédő kozmetikumot, valamint ruházattal is védd a bőrüket.

Figyelmeztetés:
Kerüld az intenzív, déli napsütést. Egyetlen napvédő termék sem nyújthat 100%-os védelmet. A túlzott napfény súlyos egészségkárosodást okozhat. Amennyiben túl kevés napvédő krémet használsz, azzal jelentősen csökkentheted a bőr védelmét.

Összetétel:
Aqua, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, VP/Eicosene Copolymer, Phenoxyethanol, Diisopropyl Adipate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Mica, Dimethicone, Glycerin, Parfum, Polymethylsilsesquioxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Glucoside, Methylparaben, Propylene Glycol Dibenzoate, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Paraffin, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Jojoba Alcohol, Potassium Jojobate, Simmondsia Chinensis Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Carica Papaya Fruit Extract, Colocasia Antiquorum Root Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77891.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Lotion SPF50 180 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWAIIAN TROPIC Satin Protection LTN SPF50 180 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ