Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face SPF30 50 ml

Termékkatalógus
HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face SPF30 50 ml
Napozókrém - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre használható, 50 ml-es - 67 800 Ft/1 l
Kód:  OPA116 Termékszám:  5099821001919

HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face SPF30 50 ml

Szép napsütéses nap van, és a bőrödet simogatják a nap forró sugara. A szabadban töltött idő csodásan telik, de este észreveszed, hogy jól leégtél? Ezzel a napvédővel  ez már a múlté. A HAWAIIAN TROPIC Silk fényvédő 30-as védőfaktora széles spektrumú UVA és UVB védelmet nyújt az arcod számára. Az egyedülálló formula, amely kombinálja a napvédelmet egy minőségi hidratálóval, garantálja a könnyű felszívódást és a bőr táplálását akár 12 órán keresztül az alkalmazás után. A krém nagyon könnyű, így nem tömíti el a pórusokat, és smink alatt is kiválóan alkalmazható. Élvezd a pihentető napsütést vagy a bolondozást a vízben anélkül, hogy aggódnod kellene a bőröd miatt. A HAWAIIAN TROPIC arcpermet vízálló.

A HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face napvédő főbb jellemzői

  • HAWAIIAN TROPIC fényvédő spray a biztonságos napsütés érdekében
  • 30-as védőfaktora széles spektrumú UVA és UVB védettséget biztosít az arcod számára
  • Az egyedi formula ötvözi a napvédelmet és egy luxus hidratálót
  • Könnyen felszívódik, a bőrt az alkalmazás után 12 órán keresztül táplálja
  • A termék nagyon könnyű textúrájó: nem tömíti el a pórusokat, és sminkelés mellett is használható
  • A HAWAIIAN TROPIC spray teljesen vízálló

Használat:
20 perccel napozás előtt vidd fel a bőrre. A védelem fenntartása érdekében többször alkalmazd. Kisebb mennyiségek használata csökkentheti a bőr védelmét.

Összetétel:
Aqua, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, ButylMethoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol,Polymethylsilsesquioxane, VP/Eicosene Copolymer, Glycerin, DiisopropylAdipate, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Phenethyl Benzoate, Isohexadecane, Polyethylene,Caprylyl Glycol, Dimethicone, Coco-Glucoside, Ceteth-10 Phosphate,Dicetyl Phosphate, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, DisodiumEDTA, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Mica,Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Panthenol, Silk Amino Acids, AloeBarbadensis Leaf Juice, Sodium Ascorbyl Phosphate, Carica Papaya FruitExtract, Colocasia Antiquorum Root Extract,Mangifera Indica Fruit Extract, PassifloraIncarnata Fruit Extract, Plumeria AcutifoliaFlower Extract, Psidium Guajava FruitExtract, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, CI 77492


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Krém Kész!
Egyéb jellemzők
Arcra Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face SPF30 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Silk Hydration AirSoft Face SPF30 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWAIIAN TROPIC Silk AirSoft Face SPF30 50 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ