Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard

Termékkatalógus
HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: szakáll sampon (250 ml), szakáll balzsam (50 ml)
Kód:  VBAL488 Termékszám:  5060495671494
HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard Megszűnt

HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard

A HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard luxus férfi kozmetikai ajándékszett vintage kialakításban érkezik és minden olyan férfinak a kedvére tesz, akinek fontos az ápolt megjelenés. Olyan a mindennapos bőrápoláshoz elengedhetetlen termékeket tartalmaz, mint a sampon vagy a szakállbalzsam. A Hawkins & Brimble Beard Shampoo 250 ml-es sampon gyengéden tisztítja meg az arcot és a szakállat és távolítja el a szennyeződéseket. Megerősíti a szakállat és ellátja azt a számára szükséges táplálással és hidratálással. Összetételét a fűszeres gyömbérrel, B5 vitaminnal és az Aloe Barbadensis növény kivonatával dúsították, amely az elemi és a ginzeng kellemes illatával ölel körbe, illetve erős és egészséges megjelenésű szakállat eredményez. A termék érzékeny bőrre is ideális. Nem tartalmaz parabéneket, színezékeket, ásványi olajat, SLS/SLES-t és nem tesztelték állatokon sem.

A HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard férfi ajándékszett szakállápoláshoz főbb jellemzői

  • Hawkins & Brimble Beard tápláló szakállsampon az elemi és a ginzeng csodálatos illatával
  • Gyengéden tisztítja, hidratálja és táplálja a szakállat
  • Gyömbért, B5-vitamint és Aloe Barbadensis kivonatokat tartalmaz az erős és egészséges megjelenésű szakállért
  • Hawkins & Brimble szakállbalzsam az érzékeny bőrre
  • Megakadályozza a bőr kiszáradását és rugalmasságot nyújt
  • Lehetővé teszi a szakáll egyszerű formázását és styling-ját
  • A gazdag összetétele kakaóvajat, pálmamag olajat, szűz mákolajat, Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakat és linolénsavat tartalmaz

Egyedülálló bőr- és szakállápolás a Hawkins & Brimble Beard Balm balzsammal

A Hawkins & Brimble Beard Balm 50 ml-es férfi szakállbalzsam gondoskodik az érzékeny bőrről, megelőzi a bőr kiszáradását illetve rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz. Nagyszerű választás a szakáll formázásához, megkönnyíti a kívánt forma kialakítását. Egyedülálló összetételét kakaóvajjal, pálmamag olajjal, szűz mákolajjal, Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakkal és linolénsavval gazdagították. A termék nem tartalmaz parabéneket, színezékeket, ásványi olajat, SLS/SLES-t és nem tesztelték állatokon sem. Praktikus kialakításának köszönhetően elengedhetetlen segítőtárssá válik nemcsak otthon, hanem utazásokkor is.

Hatóanyagok:

  • A kakaóvaj hidratálja és megnyugtatja a bőrt illetve védi azt a kiszáradástól. Enyhíti az öregedés jeleit.
  • A pálmamagolaj kiválóan szívódik fel a bőrbe és nem hagy zsíros réteget maga után. Természetesen előforduló erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, mint például az E-vitamin.
  • A szűz mákolaj segít a szakáll puhításában és kisimításában.
  • Az Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavak és a linolénsav elengedhetetlen a bőr egészségéhez. Védelmet nyújt, hidratál és hozzájárul a szakáll minőségéhez.

Csomag tartalma:

  • Hawkins & Brimble Beard Shampoo szakállsampon 250 ml
  • Hawkins & Brimble Beard Balm szakállbalzsam 50 g

Szakállsampon összetétele:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Panthenol, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Linalool, Potassium Sorbate

Szakállbalzsam összetétele:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Caprylic/Capric Triglyceride, Papaver Somniferum Seed Oil, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Avena Sativa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin


Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWKINS & BRIMBLE Barber Grade Tonics for Beard.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ