Shop roku Shop roku

HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set +Borotválkozó pamacs

Termékkatalógus
HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set +Borotválkozó pamacs
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: szakállápoló olaj 50 ml+ borotválkozás előtti bőrradír 125 ml + borotválkozás utáni balzsam 125 ml + borotválkozó krém 100 ml + borotvapamacs
Kód:  KSMU0254 Termékszám:  5060495670367
HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set +Borotválkozó pamacs Megszűnt

HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set +Borotválkozó pamacs

Lepd meg a megjelenésére adó férfit a tökéletes ajándékkal! A limitált szériás Hawkins & Brimble szakállápoló ajándékcsomag 5 saját márkás terméket tartalmaz: egy tápláló olajat szakállra és bajuszra, egy borotválkozás előtte bőrradírt, egy borotválkozás után balzsamot, egy borotválkozó krémet és egy borotvapamacsot. A kozmetikai termékek egy, a Hawkins & Brimble tisztán látható logójával ellátott elegáns dobozban találhatóak. A modern férfiak körében reneszánszát éli a hagyományos borotválkozás, valamint a megfelelő bőr-, szakáll- és hajápolás. Az ápoló termékek széles választékának köszönhetően minden férfi kiválaszthatja magának a legdivatosabb stílust. Fedezd fel a brit Hawkins & Brimble természetes összetevőket tartalmazó, mandula és kakaó aromával ellátott kozmetikai termékeit!

A Hawkins & Brimble termékek legfontosabb jellemzői:

  • Természetes összetevőket tartalmaznak
  • Lágy mandula és kakaó aromával
  • Nem tartalmaznak parabént, színezéket, SLS-t / SLES-t, és ásványi olajokat
  • Állatkísérletmentes termékek

A csomag tartalma:
1 darab tápláló szakállolaj 50 ml
1 darab borotválkozás előtti bőrradír 50 ml
1 darab borotválkozás utáni balzsam 125 ml
1 darab borotválkozó krém125 ml
1 darab borotvapamacs

Hawkins & Brimble Tápláló szakáll- és bajuszápoló olaj (50 ml)

A Hawkins & Brimble szakállolaj kifejezetten a szakáll ápolására kifejlesztett egyedülálló termék. Természetes összetevőket tartalmazó gazdag összetétele az argánolajjal az élen mélyen behatol a szőrszálakba, és regenerálja a sérült bőrsejteket. A Hawkins & Brimble tápláló szakállolaja puhító hatással rendelkezik, miközben természetesen fényessé teszi és védi a szakálladat. Az olaj aktívan fejti ki hatását az arcszőrzeten, elősegítve annak egészséges növekedését és friss megjelenését. E-vitaminnal gazdagított formulája mélyen táplálja a szőrszálakat, és lelassítja az őszülési folyamatot. Próbáld ki a Hawkins & Brimble szakállolaját, hogy a szakállad mindig puha, ragyogó, illetve mandulától és kakaótól illatozó legyen!

Aktív hatóanyagai:

  • Mandulaolaj - nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt, a viszketést és a hámlást, gyorsan felszívódik, táplálja és puhítja a bőrt, nem hagy zsíros érzetet, nem tömíti el a pórusokat, hipoallergén, védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben
  • E-vitamin - erős antioxidáns, amely regenerálja a sérült szőrtüszőket, megelőzi a szövetkárosodást, elősegíti a szőrszálak egészséges növekedését, mélyen táplálja az arcszőrzetet a gyökerektől kezdve, lelassítja az őszülési folyamatot, megtartja a szakáll egészséges és fényes megjelenését
  • Ricinusolaj - aktívan regenerálja, hidratálja és táplálja a bőrt és a szakállat, pozitív hatással van a szakáll minőségére

Használata:
Oszlass el kis mennyiségű Hawkins & Brimble szakállolajat a tenyereden, majd óvatosan masszírozd be a bőrödbe és a szakálladba.

Összetevők:
Prunus Dulcis (Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Oil, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Dimethicone, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Hawkins & Brimble borotválkozó krém (50 ml)

A Hawkins & Brimble borotválkozó krémje egy egyedülálló termék, amely tökéletesen zökkenőmentes borotválkozást biztosít. Használata során hidratálja, puhítja és kisimítja a bőrt, miközben a mandula és a kakaó kellemes illatával látja el. A borotválkozó krém az arcszőrzetet is puhítja, valamint tökéletesen előkészíti azt az elkövetkezendő borotválkozásra. A borotválkozó krém felviteléhez a Hawkins & Brimble borotvapamacs jelent ideális megoldást, amely dús és lágy sörtéivel gondoskodik róla, hogy a habbá vált krém tökéletesen eljusson a szőrszálak gyökereihez. Ezáltal megfelelő védelmet nyújt az arcbőr számára, a borotválkozás okozta sérülések ellen. Kényeztesd a bőröd minden nap minőségi borotválkozási termékekkel, és használd a Hawkins & Brimble borotválkozó krémet a kellemes borotválkozás és a puhaság érzéséért!

Aktív hatóanyagai

  • Glicerin - táplálja és hidratálja a bőrt, megkönnyíti a krém felvitelét, lágy és finom állaga könnyedén eloszlatható az arcbőrön
  • Nátrium-kokoát - a kókuszolaj nátriumsója, amely a kókuszdióból nyert olaj elszappanosításával keletkezik; az emulgeálandó anyag felületi feszültségének csökkentésével segíti az emulzió kialakulását

Használata:
Merítsd el a borotvapamacsot meleg vízben. A gyengéd és akadálymentes borotválkozás érdekében a borotvapamacs 15-20 másodpercig tartó áztatását követően forgasd bele egy kisebb mennyiségű borotválkozó krémbe. A krém felvitele előtt ne rázd ki a felesleges vizet a borotvapamacsból, így az hatékonyabban hidratálja a bőrödet, puhítja az arcszőrzetedet, és felnyítja a pórusaidat, amelynek köszönhetően tökéletes borotválkozásban lehet részed. A krémes borotvapamacsot körkörös mozdulatokkal alkalmazd a borostádon.

Hozzávalók:
Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerine, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Peg 75 Lanolin, Sodium Chloride, Perfume, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Linalool.

Hawkins & Brimble borotválkozás utáni balzsam (125 ml)

A Hawkins & Brimble borotválkozás utáni balzsam nyugtatja és hidratálja az arcbőrt, valamint csökkenti a kipirosodást. A bőr puha, sima és táplált marad. Add meg bőröd számára a káros külső hatásokkal szembeni tökéletes védelmet, amelyet puha és kellemes érzet kísér - egész nap.

Aktív hatóanyagai:

  • Glicerin - táplálja és hidratálja a bőrt, megkönnyíti a krém felvitelét, lágy és finom állaga könnyed eloszlatható az arcbőrön
  • Mandulaolaj - E-vitamint tartalmaz, amely erőteljes antioxidánsként aktívan regenerálja, erősíti és védi a bőrt a káros külső hatásoktól, a bőr ellenállóbb lesz a sérülésekkel, kiszáradással és az öregedés ellen
  • Olívaolaj - gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású, érzékeny bőrre is alkalmas, mélyen behatol a bőrbe, puhítja és kisimítja a bőrt

Használata:
Alkalmazd a Hawkins & Brimble balzsamot a borotválkozást követően. Gyengéden masszírozd be a bőrödbe.

Összetevők: 
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Prunus Dulcis (Almond) Oil, Peg-20 Stearate, Glyceryl Stearate, Tapioca Starch, Glycerin, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional.

Hawkins & Brimble borotválkozás előtti bőrradír (125 ml)

A Hawkins & Brimble borotválkozás előtti bőrradír egy tökéletes és kényelmes borotválkozást biztosító, egyedülálló termék. Használata során gyengéden masszírozza a bőrt, miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőrradír puhítja, kisimítja és táplálja a bőrt, és az arcszőrzetet is. A termék használatát követően a bőröd és a szakállad is tökéletesen készen áll a borotválkozásra. A bőrradír tápláló és nyugtató mandulaolajat és dióhéj őrleményt tartalmaz. Az igényes, magukra adó férfiak mind egyetértenek abban, hogy a HAWKINS & BRIMBLE borotválkozás előtti bőrradír kellemes borotválkozást biztosít!

Aktív hatóanyagai

  • Mandulaolaj - nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt, a viszketést és a hámlást, gyorsan felszívódik, táplálja és puhítja a bőrt, nem hagy zsíros érzetet, nem tömíti el a pórusokat, hipoallergén, védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben
  • Dióhéjból készült őrlemény - segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, kisimítja a bőrt

Használata:
Alkalmazd a HAWKINS & BRIMBLE borotválkozás előtti bőrradírt nedves bőröd, gyengéden masszírozd be, majd alaposan öblítsd le. Használata borotválkozás előtt ajánlott.

Összetevők:
Aqua (Water), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, cetearyl Alcohol, Peg-20 Stearate, Prunis Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerylstearate, Glycerin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Linalool.

Hawkins & Brimble borotvapamacs

A hagyományos borotválkozást részesíted előnyben? A zökkenőmentes borotválkozásért próbáld ki a Hawkins & Brimble borotvapamacsot! Sörtéi lágyak és dúsak, rendkívül gyengéd és kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek. Az egyszerű borotválkozás érdekében vidd fel a borotválkozó krémet a pamacs segítségével a szőrszálak gyökereihez. A termék markolatának különleges kialakítása kényelmes fogást garantál. A Hawkins & Brimble borotvapamacs luxus megjelenéssel büszkélkedhet, emellett nélkülözhetetlen eszközt jelent minden alaposan borotvált férfi számára .

Használata:
Annak érdekében, hogy a borotvapamacs megfelelő hidratálást, kellemes borotválkozást, és egyúttal gazdag habzást biztosítson, először tartsd folyó víz alá. Ezt követően forgasd bele kisebb mennyiségű Hawkins & Brimble borotválkozó krémbe. Majd vidd fel a borostádra a nyaktól kezdődően. A borotválkozást követően folyó víz alatt alaposan öblítsd ki a borotvapamacsot.

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Borotválkozáshoz Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Borotválkozáshoz Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set +Borotválkozó pamacs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming Set + Štětka na holení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWKINS & BRIMBLE Darčeková súprava (5 ks).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ