Akvizice ApF HU Shop roku

HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5

Termékkatalógus
HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5
5 3 értékelés
Hajápoló szett - a csomag tartalma: sampon, tusfürdő és Gillette Fusion5
Kód:  KSDS1330 Termékszám:  8006540436677

HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5

A HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5 kozmetikai ajándékcsomag teljes körű kozmetikai ápolást biztosít a férfiaknak. A készlet sampont, 2 az 1-ben tusfürdőt és sampont, valamint Gillette Fusion5 borotvagélt tartalmaz. A HEAD&SHOULDERS Men Ultra sampon Old Spice illattal mélyen tisztítja a hajat, miközben ápolja a bőrt. A sampon nem csak tisztít, hanem ápol is, ráadásul mindkét termék akár 100%-ban eltűnteti a korpát. A HEAD&SHOULDERS Frissítő korpásodás elleni tusfürdő a HEAD&SHOULDERS korpásodás elleni samponnal ellentétben az arcot és a testet is ápolja. A Gillette Fusion5 borotvagél nagyon érzékeny bőrre alkalmas. Az Ultra Comfort komplex hűsítő és nyugtató hatásának köszönhetően védi a bőrt borotválkozás közben, a frissesség és komfort érzését nyújtja. Ez a szupererős kombináció érkezik egy készletben, praktikus kozmetikai táskába csomagolva..

A HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5 kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A készlet sampont, 2 az 1-ben tusfürdőt és sampont, valamint Gillette Fusion5 borotvagélt tartalmaz
  • Sampon és tusfürdő a haj és a test számára
  • A Gillette Fusion5 borotvagél érzékeny bőrre is alkalmas
  • A HEAD&SHOULDERS sampon akár 72 órán keresztül 100%-ban megszabadít a korpától
  • A HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5 kozmetikai ajándékkészlet praktikus kozmetikai táskába csomagolva érkezik

Használat: 
Vidd fel a HEAD&SHOULDERS sampont a nedves hajra, habosítsd fel és alaposan öblítsd le. A HEAD&SHOULDERS frissítő tusfürdőt és sampont a nedves hajra és testre alkalmazd, habosítsd fel és öblítsd le. Alkalmazz bőséges mennyiségű Gillette Fusion5 borotvagélt a nedves arcra és nyakra, egyenletesen oszlasd el körkörös mozdulatokkal, amíg habot nem képez. Végül a borotválkozás után alaposan öblítsd le. 

Összetétel

Shampoo:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfüm, Piroctone Olamine, Nátrium benzoát, Dimethiconol, Citromsav, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimetikon, Tetrasodium EDTA, Nátrium-hidroxid, TEA-dodecilbenzol-szulfonát, Benzyl Benzoate, Trideceth-10, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Nátrium-szalicilát, CI 42090, Trietilén-glikol, Propylene Glycol, CI 17200.

Tusfürdő és sampon:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfüm, Dimethiconol, Piroctone Olamine, Dimetikon, Citromsav, Nátrium-szalicilát, Nátrium benzoát, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-dodecilbenzol-szulfonát, Tetrasodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Trideceth-10, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Trietilén-glikol, Propylene Glycol, Benzil-alkohol.

Brushing gél:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Sztearinsav, Glicerin, Izobután, Szorbit, Parfüm, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Myristic Acid, Linalool, BHT, Limonene, Lauric Acid, Gliceril-akrilát/akrilsav kopolimer, Propylene Glycol, Silica, PVM/MA kopolimer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylparaben, Lecithin, Tokoferol, Ascorbyl Palmitate, Propylparaben, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, CI 42053, CI 42090.

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Sampon típusa
2 az 1-ben Kész!
Típus
Férfi Kész!
Használat
Férfiaknak Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
2 az 1-ben Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD & SHOULDERS & Gillette Fusion5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEAD&SHOULDERS & Gillette Fusion5.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ