Shop roku Shop roku

HEAD&SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml

Termékkatalógus
HEAD&SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml
5 10 értékelés
Férfi sampon - minden hajtípusra, hajkorpa ellen, - 9 962,96 Ft/1 l
Kód:  VLS973 Termékszám:  8001090690234

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HEAD&SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml

A Head&Shoulders Men Ultra Old Spice sampon 270 ml-es kiszerelésben kíméletesen mossa a hajat, alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt, és hosszan tartó tisztaság érzését hagyja maga után. Védi a fejbőrt, és akár 100 %-ban mentesíti a hajat a korpától. Hajadnak férfias illatot kölcsönöz az Old Spice és a szantálfa illata. A kiegyensúlyozott pH-értéknekköszönhetően a termék mindennapi használatra alkalmas. Kényeztesd a hajad luxus ápolással, hogy egészséges,  tiszta, korpától mentes megjelenés érdekében.


Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel. Kis mennyiségű sampont vigyél fel a nedves hajra, finom körkörös mozgással könnyen masszírozd a fejbőrödbe, egészen a hajvégekig. Ezután alaposan öblítsd le a sampont, és szükség szerint ismételd meg.

Hajtípus:
A termék mindenféle hajtípusra alkalmas.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Sodium Xylenesulfonate, Dimethicone, Parfum, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrochloric Acid, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Paraffinum Liquidum, Sodium Polynaphthalenesulfonate, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone,  Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Korpa Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!
Űrtartalom
270 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Korpa Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
270 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEAD&SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD & SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEAD & SHOULDERS Men Ultra Old Spice 270 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ