AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

INDULONA KÖRÖMVIRÁG Box

Termékkatalógus
INDULONA KÖRÖMVIRÁG Box
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag tartalma: INDULONA KÖRÖMVIRÁG testápoló 250 ml + kézkrém 85 ml
Kód:  VBAL428 Termékszám:  8592297004899

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA KÖRÖMVIRÁG Box

Az INDULONA Körömvirág ajándékszett körömvirág kivonattal készített kozmetikai termékeket tartalmaz, mint például a testápoló tej és a kézkrém. Az INDULONA Körömvirág 250 ml-es regeneráló testápoló tejet kifejezetten az igénybe vett és az irritált bőr ápolására fejlesztették ki. Intenzíven regenerálja és megnyugtatja a bőrt. Körömvirág kivonatot tartalmaz, amely visszafordítja a gyulladást és kezeli a kisebb felületi sérüléseket is. Emellett a testápoló tej összetételét az antioxidáns hatású E-vitaminnal gazdagították. Könnyed állagát igazán könnyedén elkenheted a bőrön, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. A krém nem tartalmaz parabéneket és bőrgyógyászatilag tesztelték.

INDULONA Körömvirág Duopack ajándék kozmetikai szett körömvirág kivonattal

  • Az INDULONA Körömvirág regeneráló testápoló tej gondoskodik a stresszes és irritált bőrről
  • Regenerálja és megnyugtatja a bőrt
  • A benne található körömvirág kivonat segít a bőrpír vagy a kisebb sérülések gyógyításában
  • INDULONA Körömvirág kézkrém körömvirág kivonatokkal
  • Regenerálja, hidratálja és mélyen táplálja a bőrt
  • Glicerint tartalmaz a bőr lágyításához és kisimításához

INDULONA Körömvirág regeneráló hidratáló kézkrém a selymes, puha és rugalmas bőrért

Az INDULONA Körömvirág 85 ml-es kézkrém táplálja, regenerálja és lágyítja a bőrt a kézfej minden részén. Gondoskodik a bőr igazán mély táplálásáról és hidratálásáról. Megvédi a bőrt a külső hatások okozta kiszáradástól. Gazdag összetétele körömvirág kivonatot és glicerint tartalmaz, amely kisimítja a bőrt, illetve bársonyosan selymes és rugalmas bőrt kölcsönöz. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték, alkalmas normál és érzékeny bőrre egyaránt.

Csomag tartalma:

  • INDULONA Körömvirág regeneráló testápoló tej 250 ml 
  • INDULONA Körömvirág kézkrém 85 ml

Testápoló tej összetétele:
Aqua, Calendula officinalis extract, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Paraffinum liquidum, Glycerin, Tocopheryl acetate, Lanolin, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Stearic acid, Polyaminopropyl biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium hydroxide

Kézkrém összetétele:
Aqua, Calendula officinalis extract, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Paraffinum liquidum,Glycerin, Tocopheryl acetate, Lanolin, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Stearic acid, Polyaminopropyl biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium hydroxide


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA KÖRÖMVIRÁG Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA MĚSÍČKOVÁ Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA NECHTÍKOVÁ Box.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ