AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

INDULONA Marigold Tripack

Termékkatalógus
INDULONA Marigold Tripack
4,4 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: kézkrém 85 ml, testtej 250 ml, univerzális krém 75 ml
Kód:  VBAL426 Termékszám:  8592297004929

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA Marigold Tripack

Az INDULONA Körömvirág ajándékszett körömvirág kivonattal készített kozmetikai termékeket tartalmaz, mint például a testápoló tej, a kézkrém és az univerzális testápoló krém. Az INDULONA Körömvirág 250 ml-es regeneráló testápoló tejet kifejezetten az igénybe vett és az irritált bőr ápolására fejlesztették ki. Intenzíven regenerálja és megnyugtatja a bőrt. Körömvirág kivonatot tartalmaz, amely visszafordítja a gyulladást és kezeli a kisebb felületi sérüléseket is. Emellett a testápoló tej összetételét az antioxidáns hatású E-vitaminnal gazdagították. Könnyed állagát igazán könnyedén elkenheted a bőrön, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. A krém nem tartalmaz parabéneket és bőrgyógyászatilag tesztelték.

Az INDULONA Körömvirág Tripack ajándék kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Az INDULONA Körömvirág testápoló tej gondoskodik az igénybe vett és irritált bőrről
  • Regenerálja és megnyugtatja a bőrt
  • A benne található körömvirág kivonat segít a bőrpír vagy a kisebb sérülések gyógyításában
  • Az INDULONA Körömvirág kézkrém körömvirág kivonattal készült
  • Regenerálja, hidratálja és mélyen táplálja a bőrt
  • Glicerint tartalmaz a puha és kisimult bőrért
  • INDULONA Körömvirág univerzális testápoló krém normál és érzékeny bőrre
  • A körömvirágnak köszönhetően gyulladásgátló és gyógyító hatással rendelkezik
  • Kisimítja, puhítja és táplálja a bőrt

INDULONA Körömvirág regeneráló hidratáló kézkrém a selymesen puha és rugalmas bőrért

Az INDULONA Körömvirág 85 ml-es kézkrém táplálja, regenerálja és lágyítja a bőrt a kézfej minden részén. Gondoskodik a bőr igazán mély táplálásáról és hidratálásáról. Megvédi a bőrt a külső hatások okozta kiszáradástól. Gazdag összetétele körömvirág kivonatot és glicerint tartalmaz, amely kisimítja a bőrt, illetve bársonyosan selymes és rugalmas bőrt kölcsönöz. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték, alkalmas normál és érzékeny bőrre egyaránt.

Kényeztesd a bőrödet az INDULONA Körömvirág testápoló krém luxus ápolásával

Az INDULONA Körömvirág 75 ml-es univerzális testápoló krém regeneráló hatással érkezik, alkalmas a normál és érzékeny bőrre. A benne található körömvirág kivonatnak és az E-vitaminnak köszönhetően rendkívüli gyógyító és gyulladásgátló hatású. Puhává és rugalmassá teszi a bőrt, megerősíti a természetes védőgátját. Sűrűbb az állaga, mint a testápoló tejé, azonban nagyon könnyen elkenhető és nem hagy zsíros érzetet felkenés után. Az INDULONA Körömvirág krém használata után a bőröd csodálatosan selymes, sima és regenerált lesz. A termék nem tartalmaz parabéneket és bőrgyógyászatilag tesztelték.

Csomag tartalma:

  • INDULONA Körömvirág regeneráló testápoló tej 250 ml
  • INDULONA Körömvirág kézkrém 85 ml
  • INDULONA Körömvirág univerzális testápoló krém 75 ml

Testápoló tej összetétele:
Aqua, Calendula officinalis extract, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Paraffinum liquidum, Glycerin, Tocopheryl acetate, Lanolin, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Stearic acid, Polyaminopropyl biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium hydroxide

Kézkrém összetétele:
Aqua, Calendula officinalis extract, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Paraffinum liquidum, Glycerin, Tocopheryl acetate, Lanolin, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Stearic acid, Polyaminopropyl biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium hydroxide

Testápoló krém összetétele:
Aqua, PEG-5 Glyceryl stearate,Stearic acid, Para num liquidum, Glycerin, Calendula o cinalis extract, Octyldodecanol, Tocopheryl acetate, Cetyl Alcohol, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic acid, Niacinamide, Urea, Sodium benzoate, Propylene glycol, Diazolidinyl urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA Marigold Tripack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Měsíček Tripack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Nechtík Tripack.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ