A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

INDULONA Sárgabarackos 250 ml

Termékkatalógus
INDULONA Sárgabarackos 250 ml
5 1 értékelés
Testápoló bőrtípus: érzékeny, - 4 360 Ft/1 l
Kód:  TM274 Termékszám:  8588006397024 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA Sárgabarackos 250 ml

Lepje meg érzékeny bőrét! A sárgabarack olajat és B vitamint tartalmazó testápoló tej lággyá és puhává varázsolja bőrét. Fiatallá, feszessé teszi a bőrt, valamint egészséges megjelenést kölcsönöz neki. Nagyon kellemes összetétellel rendelkezik, könnyen elkenhető és gyönyörűen illatozik.

Fő előnyök

  • Testápoló tej érzékeny bőrre
  • B vitamint és mandula olajat tartalmaz
  • Kellemes illatú
  • Bőrlágyító hatással rendelkezik
  • Fiatallá és feszessé varázsolja a bőrt
  • Parabén mentes

Rendkívüli minőség

Az Indulona krémek minden egyes új típusát gondosan tanulmányozzák és tesztelik, hogy az Indulona név egyet jelentsen a kiváló minőséggel. A krémek készítésénél kizárólag a legjobb alapanyagokat használják, és az egész folyamat egy gyógyszergyártó üzemben zajlik, szakemberek felügyelete mellett, szigorú higiéniai előírásoknak megfelelő környezetben, amely kozmetikai termékek esetében elég ritka. Ez jelent garanciát a minőségre és a szakszerű gyártásra. A szűrt víz, amelyet a gyártás során használnak, megfelel a gyógyszergyártás szigorú előírásainak, így gyógyászati minőségű. A kiváló minőségről tanúskodik az is, hogy a gyártó idáig még egyetlen egyszer sem kapott visszajelzést mellékhatásokról vagy allergiás reakciókról.

Alkalmazás:

Gyengéden masszírozza be a megtisztított bőrébe. Alkalmazza naponta!

Tárolás:
Tárolja szobahőmérsékleten (15-25°C), és védje a napfénytől.

Összetétel:
Aqua, Paraffinum liqiudum, Glycerin, Cetyl alcohol,Glycerin Stearare,PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Stearic acid, Cetyl Alcohol, Polyaminopropyl biguanide, Laureth-30, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, d-Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide

 

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA Sárgabarackos 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Meruňková 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Marhuľa 250 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ