AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

INDULONA lábvédő krém 85 ml

Termékkatalógus
INDULONA lábvédő krém 85 ml
4,8 10 értékelés
Lábkrém - 85 ml - 9 294,12 Ft/1 l
Kód:  TM277 Termékszám:  8588006397079

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA lábvédő krém 85 ml

INDULONA lábvédő krém, a megerőltetett lábak intenzív kezelésére. A krém alkalmas a megrepedezett és száraz bőr mindennapos ellátására. Nagyon hatékonyan a mélységéig hidratálja a bőrt. Ápol, regenerál, puhít és gyógyítja a repedéseket. A krém bórsavat tartalmaz, amely segít a mikrobiális fertőzések és penészgomba elleni harcban. 

Legfontosabb jellemzők

  • tápláló és hidratáló lábkrém
  • száraz és megrepedezett bőrre
  • regenerál, puhít és nem hagy zsíros réteget
  • bórsavat tartalmaz
  • nem tartalmaz parabéneket
  • bőrgyógyászatilag tesztelt

Kiemelkedő minőség

Minden új krém az Indulonától alaposan felülvizsgált és tesztelt, hogy biztosítva legyen a márka kiemelkedő minősége. A gyártás során csak a legjobb alapanyagok vannak felhasználva és az egész folyamat hozzáértők felügyelete alatt megy végbe egy gyógyszergyártó cégben, komoly higiéniai követelmények betartása mellett, ami a kozmetikai termékek terén egyedi és biztosítja a minőséget és a szakszerű elbánást. A gyártásnál felhasznált víz szűrt és megfelel a gyógyszergyártás szigorú követelményeinek. Az eddig nem tapasztalt mellékhatások vagy allergiás reakciók a kiemelkedő minőség bizonyítékai.

 

Alkalmazás:
Vigyél fel kis mennyiségű krémet a láb tiszta bőrére. Masszírozd be és hagyd felszívódni. Az alkalmazás naponta többször ismételhető. 

Összetétel:
15 Petrolatum, Víz, Lanolin, Folyékony Paraffin, Cetearyl Alcohol, Bórsav, Koleszterol, Illatanyag, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA lábvédő krém 85 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA Ochranná 85 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Ochranná 85 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ