Jázmin illatú parfümök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(311)
Férfi
(4)
Uniszex
(12)
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP)
(216)
Eau de Toilette (EDT)
(103)
Elsődleges illatfajta
Aromás
(12)
Citrusos
(8)
Virágos
(188)
Keleti
(75)
Gyümölcsös
(14)
Szűrés

A jázmin illatú parfüm az elegancia és az érzékiség szinonimája, ideális választás azoknak, akik szeretnék hangsúlyozni egyediségüket. A jázmin gazdag és intenzív illata egyedi jelleget és mélységet kölcsönöz a parfümnek. Ez a parfüm ideális különleges alkalmakra vagy mindennapi viseletre a magabiztosság és a stílus szimbólumaként. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, hogy megtaláld a neked való jázmin illatú parfüm típust.

Tovább

Tetszeni fognak a jázmin illatú parfümök?

A jázmin egy olyan virág, amelynek hosszú története és jelentősége van a parfümkészítésben, és amelyet jellegzetes, mégis finom illata miatt nagyra értékelnek. A jázmin parfüm illatát gyakran a meleg nyári éjszakákhoz, a csábításhoz és a romantikához társítják. A jázmin illatú parfüm kiválasztásának tükröznie kell a személyiségedet és az alkalmat, amelyre választod. A jázmin illatú parfüm kiválasztásakor fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyünk.

  • A könnyedebb, frissebb opciók ideálisak nappali viseletre, míg az intenzívebb és nehezebb illatok esti eseményekre alkalmasak.
  • Egyesek a tiszta jázmin illatokat kedvelik, míg mások más virágos vagy gyümölcsös jegyekkel való kombinációkat.

Versace jázmin parfüm
Keleti illat

 Versace jázmin illatú parfüm
Virágos illat

 Versace jázmin illatú parfüm
Ciprus illat

Milyen illata van a jázminnak? A jázmin illat ismert gazdag, intenzív és ugyanakkor enyhén édes illatáról, virágos és enyhén egzotikus jegyekkel, amelyek nyugtató és felemelő benyomást keltenek.

Milyen összetételű a legjobb jázmin parfüm?

Komplex és gazdag illatprofilja miatt a jázmin illatú parfüm a legjobb választás. E parfümök előállítása művészet, amely a jázminvirágok gondos kiválasztását és feldolgozását igényli. Különböző jázminfajták léteznek, mindegyiknek sajátos aromája van. Például a Jasminum grandiflorum gazdag, nehéz illatú, míg a Jasminum sambac könnyedebb és frissebb. A jázmin illatát az is befolyásolhatja, hogy milyen régióban terem.

  • A jázmint gyakran kombinálják fás vagy pézsmás jegyekkel az illat mélységének megteremtése érdekében.
  • A citrusfélék vagy gyümölcsös összetevők frissé és könnyeddé teszik a jázmin parfümöt.
  • i

    Válassz természetes jázmin parfüm típust

    A természetes jázmin illatú parfüm, amely organikusan termesztett jázminvirágok esszenciájából készül, hiteles és mély illatot biztosít. Ez a parfüm, amelyet hagyományos módszerekkel, például enfleurage vagy gőzdesztillációval nyernek. Finom és érzéki, így a természetes jázmin illatú parfümök ideális választás a környezetbarát termékek kedvelőinek.

    A jázmin illatú parfümök intenzitása is fontos

    Az illat intenzitása kulcsfontosságú szempont. Ez befolyásolja az általános élményt, amelyet a parfümolajok koncentrációja és a kísérő összetevők kiválasztása határoz meg. A jázmin illatú parfüm tartalmazza legmagasabb koncentrációban az illóolajokat, ami intenzívebb és tartósabb illatot eredményez. Az Eau de Parfum közepes intenzitást kínál, míg az Eau de Toilette könnyedebb és frissebb. Az illat intenzitását fokozhatja a fás vagy pézsmás összetevők jelenléte, amelyek mélységet és tartósságot kölcsönöznek a parfümnek.

    Az intenzitás fontos szerepet játszik abban, hogy a jázmin illatú parfümök illatát hogyan érzékeljük és meddig tart. A parfüm kiválasztásakor nemcsak magát az illatot kell figyelembe vennie, hanem azt is, hogy milyen intenzitást kedvelsz, és milyen a napi beosztásod.

    Próbálj ki egy finom jázmin illatú parfüm típust

    A jázmin jellegzetes virágos esszenciával bír, még akkor is, ha egy finom parfümöt választasz. Könnyedebb jegyekkel, például citrusfélékkel vagy gyümölcsös összetevőkkel kombinálva a jázmin illatú parfümök friss, elegáns és mégis visszafogott illatot alkotnak. Ez ideális a mindennapi viselethez, a tisztaság és kifinomultság érzését nyújtja. A visszafogott jázmin illatú parfümök nagyszerű választás azok számára, akik a szolid, mégis jellegzetes illatot kedvelik.

    A jázmin illatú parfüm a származási országtól is függ

    A jázmin illatú parfümök származási országtól függően különböző illatúak lehetnek, amelyek a régiók egyedi jellegzetességeit tükrözik. Az indiai jázmin intenzív és gazdag illatáról ismert, míg a francia jázmin finomabb, virágosabb jegyeket hordoz. Az egyiptomi jázmin viszont könnyedségével és frissességével tűnik ki. Az éghajlat, a talaj típusa és a mezőgazdasági gyakorlat befolyásolja a virágok minőségét és illatát, az egyes országok kulturális és történelmi kontextusa pedig sajátos történetet ad a parfümöknek.


     Carolina Herrera jázmin parfüm
    Francia jázmin parfüm

     Jean Paul Gaultier jázmin parfüm
    Olasz jázmin illatú parfüm

     Moschino jázmin parfüm
    Amerikai jázmin illatú parfüm

     Versace jázmin parfüm
    Olasz jázmin parfüm

    Válassz kis kiszerelésű jázmin illatú parfüm típust

    A jázmin parfüm mennyisége jelentős szerepet játszik a használatában és a felhasználó igényeihez való alkalmazkodásban. A kis kiszerelések, amelyek jellemzően 5-30 ml között mozognak, ideálisak azok számára, akik gyakran szeretnének illatot váltani, vagy utazáshoz kompakt megoldást keresnek. Ezek a kisebb üvegek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kipróbáljanak egy illatot anélkül, hogy egy nagyobb vásárlással járó kötelezettséget vállalnának, és nagyszerűek a különböző illatokkal való kísérletezéshez.

    i

    A rajongók számára a jázmin illatú parfüm nagyobb kiszerelésben kapható

    A nagyobb kiszerelések, például az 50 ml-es vagy 100 ml-es flakonok gazdaságos és praktikus választást jelentenek a mindennapi használathoz. A nagyobb térfogatú jázmin illatú parfümök nemcsak jobb ár-érték arányt biztosítanak, hanem gyakran elegánsabb és művészibb üvegekben kaphatók, amelyek hangsúlyozzák az illat luxusát és presztízsét.

    A jázminolaj szintén kedvenc illatodat biztosítja számodra

    A jázminolaj az egyik legértékesebb illóolaj az aromaterápiában és a parfümkészítésben. Mély, meleg illata az édesség és az egzotikum árnyalataival, relaxáló és felemelő tulajdonságairól ismert. Az aromaterápiában a jázminolajat gyakran használják az érzelmi egyensúly elősegítésére, a stressz enyhítésére és a hangulat javítására. A jázminolaj a bőrápolásban is népszerű, mivel hidratáló és nyugtató tulajdonságairól ismert.

    Az ámbra és jázmin illatú parfümök tartalma

    A borostyánparfümöket gyakran kombinálják jázminnal, így egyedülálló és felejthetetlen illatot alkotnak. Ez a kombináció egyesíti a borostyán mélységét és összetettségét a jázmin lágy, virágos aromájával, így egy mámorító keveréket hoz létre, amely tökéletes esti viselethez vagy különleges alkalmakra. Az ámbra jellegzetes melegséget és tartósságot kölcsönöz a parfümnek, míg a jázmin egy csipetnyi nőiességet és eleganciát kölcsönöz a parfümnek.

    Az ámbrás jázmin parfüm összetételének köszönhetően uniszex illat, ami miatt mind a férfiak, mind a nők körében népszerű. Azoknak való, akik mélységgel, kifinomultsággal és egy csipetnyi titokzatossággal rendelkező illatot keresnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GIORGIO ARMANI Sí EdP Raktáron változat szerint
Parfüm - női, chypre (ciprusos) illat
24 690 Ft

2.
YVES SAINT LAURENT Libre Intense EdP Raktáron változat szerint
Parfüm - női, keleti illat
42 990 Ft

3.
HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme EdP Raktáron változat szerint
Parfüm - női, virágos illat
11 890 Ft

Még több
319 termék
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,9 77×
MOSCHINO Funny! EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők cédrus, ibolya, jázmin, musk (pézsma), bors, narancs, ribizli és zöld tea, származási hely olaszország, űrtartalma 100 ml - 16 490 Ft/100 ml
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB990
4,9 89×
GIORGIO ARMANI Sí EdP
Parfüm - női, chypre (ciprusos) illat - 82 300 Ft/100 ml
24 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFH371nad
DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - Parfüm
Típusok
4,9 29×
DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP
Parfüm - női, virágos illat - 30 190 Ft/100 ml
30 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF850nad
4,7 22×
CHANEL COCO Mademoiselle EdP
Parfüm - női, keleti illat - 24 595 Ft/100 ml
Szuper ár
49 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC570nad
VERSACE Versense EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,8 114×
VERSACE Versense EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat virágos, illatösszetevők bergamott, cédrus, jázmin és musk (pézsma), származási hely olaszország, űrtartalma 100 ml - 27 290 Ft/100 ml
27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC432
MOSCHINO Funny! EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 77×
MOSCHINO Funny! EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők cédrus, ibolya, jázmin, musk (pézsma), bors, narancs, ribizli és zöld tea, származási hely olaszország - 17 580 Ft/100 ml
Szuper ár
8 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB990nad
DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,9 29×
DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP 100 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 100 ml - 30 190 Ft/100 ml
30 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF850
Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml - Eau de Toilette
Típusok
4,9 25×
Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők cédrus, ibolya, jázmin, bőr, liliom, menta, rózsa és ribizli, származási hely amerika, űrtartalma 100 ml - 15 190 Ft/100 ml
15 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC348t
MOSCHINO Fresh Couture Gold EdP - Eau de Toilette Típusok
5,0
MOSCHINO Fresh Couture Gold EdP
Eau de Toilette - női, elsődleges illat aromás, illatösszetevők jázmin és musk (pézsma), származási hely olaszország - 13 190 Ft/100 ml
Szuper ár
13 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2425nad
VERSACE Versense EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,8 114×
VERSACE Versense EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat virágos, illatösszetevők bergamott, cédrus, jázmin és musk (pézsma), származási hely olaszország - 49 966,67 Ft/100 ml
22 390 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF504nad
4,7 242×
DAVIDOFF Cool Water Woman EdT 100 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők jázmin, liliom, sárgadinnye, rózsa és ribizli, származási hely svájc, űrtartalma 100 ml - 11 790 Ft/100 ml
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA527
Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT - Eau de Toilette
Típusok
4,9 25×
Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők cédrus, ibolya, jázmin, bőr, liliom, menta, rózsa és ribizli, származási hely amerika - 20 580 Ft/100 ml
10 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFD386nad
4,7 22×
CHANEL Coco Mademoiselle EdP 100 ml
Parfüm - női, keleti illat, űrtartalma 100 ml - 79 990 Ft/100 ml
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC570
4,7 242×
DAVIDOFF Cool Water Woman EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők jázmin, liliom, sárgadinnye, rózsa és ribizli, származási hely svájc - 22 633,33 Ft/100 ml
Szuper ár
6 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA527nad
CACHAREL Eden EdP 50 ml - Parfüm
Típusok
4,7 36×
CACHAREL Eden EdP 50 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 50 ml - 22 780 Ft/100 ml
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA257
CACHAREL Anais Ed - Eau de Toilette Típusok
4,3 13×
CACHAREL Anais Ed
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat keleti, illatösszetevők jázmin, liliom, musk (pézsma), rózsa és ribizli, származási hely franciaország - 17 180 Ft/100 ml
Szuper ár
8 590 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA252nad
HUGO BOSS Hugo Woman EdP 50 ml - Parfüm
Típusok
4,6 20×
HUGO BOSS Hugo Woman EdP 50 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 50 ml - 28 580 Ft/100 ml
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPPF474a
CACHAREL Anais Anais EdT 50 ml - Eau de Toilette Típusok
4,3 13×
CACHAREL Anais Anais EdT 50 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat keleti, illatösszetevők jázmin, liliom, musk (pézsma), rózsa és ribizli, származási hely franciaország, űrtartalma 50 ml - 22 780 Ft/100 ml
11 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA253
4,7 853×
GUESS Seductive EdT 75 ml
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők bergamott, jázmin, tömjén, narancs, ribizli és vanília, származási hely amerika, űrtartalma 75 ml - 10 120 Ft/100 ml
Leárazás -13 %
7 590 Ft 8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFG619
HUGO BOSS Femme EdP - Parfüm
Típusok
4,8 118×
HUGO BOSS Femme EdP
Parfüm - női, virágos illat - 24 780 Ft/100 ml
Szuper ár
18 390 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB134nad
CALVIN KLEIN Beauty EdP 100 ml - Parfüm
Típusok
4,7 117×
CALVIN KLEIN Beauty EdP 100 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 100 ml - 12 590 Ft/100 ml
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFE988
CACHAREL Eden EdP - Parfüm
Típusok
4,7 36×
CACHAREL Eden EdP
Parfüm - női, virágos illat - 16 180 Ft/100 ml
8 090 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFA257nad
4,7 13×
KENZO Flower by Kenzo EdP 100 ml
Parfüm - női, keleti illat, űrtartalma 100 ml - 25 190 Ft/100 ml
Szuper ár
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB653
Hugo Boss Femme EdP 75 ml - Parfüm
Típusok
4,8 118×
Hugo Boss Femme EdP 75 ml
Parfüm - női, virágos illat, űrtartalma 75 ml - 24 520 Ft/100 ml
Szuper ár
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB133

Jázmin illatú parfümök

A Jázmin illatú parfümök kategóriában összesen 319 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó jázmin illatú parfümök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb jázmin illatú parfümök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: jázmin illatú parfümök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ