Shop roku Akvizice ApF HU

KNEIPP Mandulavirág testolaj 100 ml

Termékkatalógus
KNEIPP Mandulavirág testolaj 100 ml
5 4 értékelés
Masszázsolaj - érzékeny és száraz bőrtípusra, hidratáló és tápláló, vegán kozmetikum, 100 ml-es - 41 900 Ft/1 l
Kód:  TM491 Termékszám:  4008233081175 Gyártó honlapja:

KNEIPP Mandulavirág testolaj 100 ml

A KNEIPP Mandulavirág testolaj az érzékeny és száraz bőr speciális ápolására készült. Mandula, napraforgó és argán olajának kombinációjából készül, amelyek gazdag és ápoló keverékét E-vitamin egészíti ki. Alkalmazásával a hidratálás és nyugtatás mellett a bőr fokozott védelmet kap a káros környezeti hatásokkal szemben, és regenerációja is fokozódik. A testolaj gyorsan felszívódik a bőrbe, használata után bőröd rugalmas, puha és selymes lesz. Az olajkeveréket úgy fejlesztették ki, hogy enyhítse a bőr feszülését és optimális állapotba hozza azt. Ez a tisztán természetes szépségápolási termék nem fog csalódást okozni.

A KNEIPP Mandulavirág testolaj főbb jellemzői

  • Olajok keveréke a száraz és érzékeny bőr ápolására
  • A Kneipp testolaj ápolja a bőrt, védi és javítja a rugalmasságát
  • A Mandulavirág tesolaj használata után a bőr puha és rugalmas lesz
  • Mandula, napraforgó és argán olajával
  • E-vitaminnal dúsítva a bőr regenerálódása és védelme érdekében
  • Tisztán természetes kozmetikai termék a Kneipp márkától

Hatóanyagok:

  1. Mandulaolaj - ellátja a bőrt esszenciális zsírsavakkal, hatékonyan behatol a bőrbe, amelyet vitaminokkal (A, B, C, E) és ásványi anyagokkal lát el, hidratálja a bőrt, és védőréteget képez, amely megvédi a bőrt a külső hatásoktól.
  2. Argánolaj - a világ legnépszerűbb növényi olaj a bőr- és hajápolásban rendkívüli hidratáló és antioxidáns hatása miatt, természetes antioxidánsokban és polifenolokban, esszenciális zsírsavakban, E-vitaminban és más anyagokban gazdag, hidratálja, puhítja és megszépíti a bőrt.
  3. Napraforgóolaj - minden bőrtípusra alkalmas, jelentős bőrlágyító és regeneráló hatású, serkenti a vérkeringést és segít a bőrbetegségek gyógyításában, hidratál.
  4. E-vitamin - extra erős regeneráló és antioxidáns hatású, védi a sejteket és a bőrt, lassítja a bőr öregedését, elősegíti az ajkak bőrének regenerálódását, táplálja a bőrt.

Összetétel:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, IsopropylMyristate, Caprylic/Capric Triglyceride, TocopherylAcetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus AmygdalusDulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Citrus AurantiumDulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Limonene, Linalool,Coumarin, Citronellol, Geraniol, Citral,Parfum(Fragrance), Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopherol


A használat módja: 
Vigyél fel egy vékony réteg olajat a bőrödre, és finoman masszírozd be. A testolajat zuhanyzás vagy fürdés után, a nedves bőrre a legjobb alkalmazni. A kozmetikai termék kizárólag külső használatra szolgál. Tartsd távol gyermekektől.

Bőrtípus:
Érzékeny bőr, száraz bőr

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Mandulavirág testolaj 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Tělový olej Mandlové květy 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Telový olej Mandľové kvety 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ