Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml

Termékkatalógus
KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml
4,9 50 értékelés
Tusfürdő - nők számára, hidratáló és védő, hatóanyag: jojobaolaj, mandulatej és mandulaolaj, száraz bőrre ajánlott, szilikonmentes és természetes olaj tartalmú, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 8 950 Ft/1 l
Kód:  KSTE997 Termékszám:  4008233154626 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert KNEIPP remek tusfürdőjét, amely az alábbi bőrtípusra használható: száraz. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is könnyedén megbirkózik. A tusfürdő fő hatása a következőre irányul: hidratáló és védő szer. A száraz bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét képező természetes olajok gondoskodnak. A dermokozmetikumok közé soroljuk, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek. A tusfürdő aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: jojobaolaj, mandulatej és mandulaolaj. Összetevői között nem található szilikon. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és az illata is gyönyörű.

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml tusfürdő főbb jellemzői

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • hidratáló és védő hatása van
  • a termék összetétele a következő: szilikonmentes és természetes olaj tartalmú
  • a népszerű KNEIPP tusfürdője az alábbi bőrtípusra ajánlott: száraz
  • jojobaolaj, mandulatej és mandulaolaj hatóanyagú
  • a dermokozmetikumok közé tartozik
  • a nagyszerű KNEIPP tusfürdő száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt
  • maximális űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, PEG-40 szorbitán-peroleát, PEG-18 glicerin-oleát, Glyceryl oleate, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis magolaj, Butyrospermum parkii butter, Prunus amygdalus dulcis virágkivonat. Amyris balsamifera kéregolaj, Pogostemon cablin levélolaj, Benzil-benzoát, Limonene, Linalool, Kumarin, Alfa-izometil-ionon, Benzyl alcohol, Nátriumlevulinát, Nátrium-anizát, Parfüm, Glycol distearate, Sodium chloride, Hidroxipropil-metilcellulóz, Citric acid, PEG-14M, Sodium hydroxide, Helianthus annus hibrid olaj, Szilícium-dioxid glicin szójaolaj, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Tocopherol

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: KNEIPP tusfürdő 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sprchový gel Mandlové květy 200 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ