30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KNEIPP Masszázsolaj szett 3 × 20 ml

Termékkatalógus
KNEIPP Masszázsolaj szett 3 × 20 ml
4,9 22 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: 1 × mandula virágos masszázs olaj 20 ml, 1 × régi szép idők masszázs olaj 20 ml, 1 × ylang-ylang masszázsolaj 20 ml - 663,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 3 316,67 Ft/100 ml
Kód:  VBAL0578 Termékszám:  4008233150161 Gyártó honlapja:

KNEIPP Masszázsolaj szett 3 × 20 ml

A KNEIPP Mein Kleines Massageset masszázsolaj ajándékcsomagja nagyszerű ajándék mindenkinek, aki szereti a masszíroztatni magát. Háromféle masszázsolajat tartalmaz: Almond Oil, Old Good Times és Ylang-Ylang. A növényi hatóanyagokkal az olajok kedvező hatást gyakorolnak a bőrre. Ezek regenerálják és biztosítják a szükséges hidratálást és táplálást. A bőr lágy és feszes marad. A masszázs folyamán az illóolajok feloldódnak, és serkentik a lelked valamint kellemes illatot adnak a bőrnek. Ez enyhíti az izomfeszültséget, csökkenti az ízületi és izomfájdalmat, és javítja az alvást. A készítmények nem hagynak zsíros réteget a bőrön, nem tartalmaznak tartósítószereket, paraffinokat, szilikonokat és ásványi olajokat. Engedd kényeztetni magad az otthonod kényelmében a pihentető masszázsolajokkal.
 

Hatóanyagok:
  • A mandula, a jojoba és a napraforgóolaj segíti a bőr rugalmasságának a helyreállítását
  • Az A és E vitaminok megvédik a sejteket a károsodástól
Hatások:
A masszázs után a test és az elme relaxációja, a vérkeringés stimulálása és az immunrendszer támogatása. Úgy fogod érezni magad, mint egy újszülött, az egész test tökéletesen ellazul, a stressz és a fáradtság elmúlik. A bőröd selymes lágyságot, rugalmasságot és erőt kap, szépen és egészséges fog ragyogni.
 

Használat:
Csepegtesd az olajat a bőrödre vékony rétegben, és könnyű körkörös mozdulatokkal masszírozd szét.
 

Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.
 
Csomagolás:
3 × 20 ml

Csomag tartalma:
  • Ylang-Ylang masszázsolaj 20 ml
  • Jó öreg idők ( Glückliche Auszeit) 20 ml masszázsolaj
  • Mandulavirágok (Mandelblüten Hautzart) 20 ml masszázsolaj
Összetételek:
1. Ylang-Ylang: Helianthus Annuus (Napraforgó) magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj, Tocopheryl Acetate, Cananga Odorata Virágolaj, kumarin, Citronellol, Linalool, Geraniol, Eugenol, Benzil-benzoát, Benzil-szalicilát (illat ), Tokoferol.
2. Jó jó idők : Helianthus Annuus (Napraforgó) magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, tokoferil-acetát, Papaver Orientale (mák) magolaj, Citrus Nobilis (mandarin narancs) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Litsea Cubeba Gyümölcsolaj, Juniperus Communis gyümölcsolaj, Olibanum, Limonene, Geraniol, Linalool, kumarin, Alpha-izometil-ion, Citrál, Citronellol, Parfum, Toferol.
3. Mandulásvirágok : Napraforgómagolaj, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Simmondsia Chinensis (jojoba) magolaj, tokoferil-acetát, Helianthus Annuus hibrid olaj, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) virágkivonat, Citrus Aurantium Dulcis olaj, Pogostemon Cablin olaj, Limonene, Linalool, kumarin, citronellol, Geraniol, Citral, Parfum, tokoferol.

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
60 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló olaj Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
60 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló olaj Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Masszázsolaj szett 3 × 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sada Masážních olejů 3× 20 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Súprava masážnych olejov 3× 20 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ