A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

KNEIPP Pezsgőtabletta Tökéletes pihenés 80 g

Termékkatalógus
KNEIPP Pezsgőtabletta Tökéletes pihenés 80 g
Fürdőbomba - relaxáló fürdő, citromfű kivonat és illóolajok, pezsgőfürdő hatás, természetes összetevők magas aránya, 80 g - 9 875 Ft/1 kg
Kód:  KSTE1421 Termékszám:  4008233128207 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Pezsgőtabletta Tökéletes pihenés 80 g

Ez a citromfűvel készült habfürdő kellemes légkört teremt, és általános relaxációt nyújt a testnek és az elmének. A KNEIPP Pezsgőfürdő Tökéletes pihenés egy sűrített fürdősó gyógynövénykivonatokkal és természetes olajokkal, amely lehetővé teszi, hogy kellemes relaxációs kezelést készíts magadnak otthonod kényelmében, a kádban. Egyszerűen dobd a tablettát egy kád meleg vízbe, és élvezd a pihentető, pezsgőfürdő hatású fürdőzést. A préselt termálsó citromfű kivonattal utazások során is remekül használható. A citromfű nyugtat, ellazít, megkönnyíti az elalvást és segít a fejfájáson. 

A KNEIPP Pezsgőfürdő Tökéletes pihenés fürdőbomba legfontosabb jellemzői

  • Préselt termálsó citromfű kivonattal és természetes olajokkal
  • A KNEIPP Pezsgőfürdő Tökéletes pihenés gondoskodik a bőrről és az érzékekről
  • A KNEIPP tabletta kellemes légbuborékokat képez a vízben
  • A fürdőbomba utazáshoz is nagyszerű
  • Citromfűvel készül, amely kellemes légkört teremt és általános relaxációt nyújt a testnek és az elmének

Összetétel

Sodium Bicarbonate, Nátrium-klorid, Citromsav, Lac (tejsavó) por, Glycine Soja (Soybean) Oil, Zea Mays (kukorica) keményítő, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Melissa Officinalis levélkivonat, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Aniba Rosaeodora (rózsafa) faolaj, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Mentha Arvensis levélolaj, Citrus Limon Peel Oil, Limonene, Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral, Eugenol, Parfüm (Fragrance), Nátrium-metil-oleoil-turát, Silica, CI 15985, CI 47005

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Pezsgőtabletta Tökéletes pihenés 80 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Perlivá tableta Dokonalý odpočinek 80 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Perlivá tableta Dokonalý odpočinok 80 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ