Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml

Termékkatalógus
KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml
5 1 értékelés
Maszk - hidratálja, lágyítja és ellazítja a lábadat, friss illatokkal, gyors és könnyű felvitel lehetősége - 945 Ft/db - 110 227,86 Ft/1 l
Kód:  NOH111 Termékszám:  8809328320843
KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml Megszűnt

KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml

Ne felejtsd el ápolni a lábfejedet, hiszen ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a tested többi része. Sokszor nem is értékeljük igazán, hogy mennyi munkát végez helyettünk a lábunk. Gyakran vagyunk talpon egész nap a munkahelyünkön, olykor pedig a legmagasabb hegyre is eljutunk egy vidéki kirándulás alkalmával. Add meg a lábaidnak azt a pihenést, amelyet megérdemelnek a Kocostar márka Foot Moisture lábmaszkja segítségével, amely luxusszalon minőségű ápolást nyújt a lábaknak. A Kocostar maszk shea vajat tartalmaz a lábak mély hidratálása, táplálása és lágyítása érdekében. A Foot Moisture maszk zokni formájú, ezáltal nagyon könnyű a használata, viseld úgy, mint egy hagyományos zoknit. Használata után a lábaid puhák és simák lesznek, a megviselt lábak pedig üdévé és kipihentté válnak. Add meg a lábaidnak azt az ápolást, amelyet megérdemelnek a Kocostar Foot Moisture maszk segítségével.

A Kocostar Foot Moisture lábmaszk legfontosabb jellemzői

  • Ápoló, zokni alakú lábmaszk
  • Shea vaj tartalmának köszönhetően a maszk hidratálja, táplálja és lágyítja a bőrt
  • A Kocostar Foot Moisture enyhülést hoz a lábnak egy nehéz nap után
  • A Kocostar maszk használata után a lábad kipihent és energizált lesz

Használat:
Helyezd fel a zoknit a tiszta és száraz lábfejre és hagyd hatni 20 percig. A zoknik eltávolítása után masszírozd be a lábadon maradt szérumot a bőrbe.

Összetétel:
water, glycerin, butylene glycol, cetyl ethylhexanoate, cetearyl alcohol, stearic acid, polysorbate 60, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sorbitan stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, argania spinosa kernel oil, aloe barbadensis leaf extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, opuntia coccinellifera fruit extract, citrus aurantifolia (lime) fruit extract, pyrus malus (apple) fruit extract, salix alba (willow) bark extract, malvasylvestris (mallow) leaf extract, lavandula angustifolia (lavender) extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, monarda didyma leaf extract, freesia refracta extract, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, prunus mume fruit extract, spirulina platensis extract, 1,2-hexanediol, citrus limon (lemon) fruit extract, caprylyl glycol, illicium verum (anise) fruit extract, carbomer, arginine, phenoxyethanol, disodium edta, fragrance.


Paraméterek

Űrtartalom
14 ml Kész!
Terméktípus
Maszk Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
14 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Maszk Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KOCOSTAR Foot Moisture Pack 14 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ