Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

L'ORAL PARIS Paradise szett

Termékkatalógus
L'ORAL PARIS Paradise szett
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL558 Termékszám:  8592807328743

L'ORAL PARIS Paradise szett

A jól ismert francia kozmetikai márka, a L'Oréal Paris a legfrissebb tudományos ismeretek alapján kifejlesztett leghatékonyabb termékeket kínálja, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva. A dekoratív kozmetikumok szép ajándékkészlete A L'ORÉAL PARIS Paradise szett szempillaspirál és fekete szempillaspirál alapot tartalmaz. Jojobaolajjal dúsítva a LORÉAL PARIS Paradise Extatic alapja vizuálisan sűríti és táplálja az algákat. Felkészíti őket szempillaspirál felvitelére, amely optikailag meghosszabbítja és megvastagítja a szempillákat, miközben gondoskodik összetételükről. A L'ORÉAL PARIS Paradise Extatic ajándékkészlet minden nőt örömmel fogja örülni, aki csábító mennyiségű és hosszúságú szempilláiról álmodik.

A L'ORÉAL PARIS Paradise Set főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett nők számára, minőségi dekoratív kozmetikumokkal L'ORÉAL PARIS
  • Alap LORÉAL PARIS Paradise Extatic Primer táplálja az algákat
  • Fekete szempillaspirál LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál vizuálisan sűríti és meghosszabbítja a szempillákat
  • Mindkét minőségi termék könnyen alkalmazható, és az egyik kiegészíti a másikat
  • Ricinus- és jojobaolaj, ceramidok, természetes viaszok és vitaminok gondoskodnak a szempilláiról
  • L'ORÉAL PARIS Paradise Extatikus ajándékkészlet azoknak a nőknek, akik tökéletes szempillát keresnek

LOREAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml

A LORÉAL PARIS Paradise Extatic alapja szálaival szépen meghosszabbítja és sűríti a szempillákat, amelyek a hagyományos szempillaspirál felhordása után még lélegzetelállítóbbnak tűnnek. A táplálkozás érdekében az alap jojobaolajjal dúsítva van. Az algák nemcsak szépek, hanem egészségesek és erősek lesznek. Egyenes és puha kefével a termék könnyen és egyenletesen felhordható. Alkalmas érzékeny szemekre és kontaktlencsék viselőire.

Hatóanyagok:
Jojobaolaj - táplálékot és könnyű alkalmazást biztosít
ceramidok - erősítik a szempillákat
természetes viaszok és vitaminok

Az alap felhasználása:
A szempillaspirál használata előtt alkalmazzuk a szempillákat, hogy szaporítsuk a hatását.

LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál 6,4 ml

A LORÉAL PARIS Paradise szempillaspirál szempillaspirál testápoló kefét és krémes textúrát kínál, amely vizuálisan meghosszabbítja a szempillát és növeli a sűrűséget. Egyedi összetétele hosszú ideig ápolja a szempillákat. Ricinusolaj-kivonatokat tartalmaz a növekedés serkentése érdekében. A továbbfejlesztett kefe megkönnyíti a szempillaspirál felhordását a szempillák teljes hossza mentén, és csábító mennyiségűvé teszi őket.

Hatóanyagok:
ricinusolaj - a rugalmas és táplált algákhoz

Szempillaspirál használatához:
Alkalmazzuk algákra a gyökerekről a végekre.

Összetétel

Primer:
Aqua / víz, polibutén, paraffin, kálium-cetil-foszfát, Cera Alba / Méhviasz, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetil-alkohol, Alkohol-denat, Fenoxi-etanol, Hidroxi-etil-cellulóz, Acacia Szenetil-Szenilén-Szenolidum, Pantol-Szenil-Szenolidum , Caprylyl Glycol, hidrogénezett jojobaolaj, hidrogénezett pálmaolaj, 2-oleamido-1,3-oktadekanediol, dinátrium-EDTA, BHT, Rosa Canina gyümölcsolaj, pentaeritritil-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrokinnát, propilén-glikol, (FIL B2105), (FIL B2105), (FIL B2105) 1)

Szempillafesték:
Aqua / víz, paraffin, kálium-cetil-foszfát, Copernica cerifera cera / carnauba viasz, etilén / akrilsav kopolimer, sztirol / akrilát / ammónium-metakrilát kopolimer, Cera alba / méhviasz, szintetikus méhviasz, polibutén, cetil-alkohol, Steareth-20, gliceril dibehexát , Steareth-2, fenoxi-etanol, hidroxietil-cellulóz, Acacia senegal gumi, [+/- tartalmazhat: CI 77499 / vas-oxidok]

Csomag tartalma:
LOREAL PARIS Paradise Extatic Primer 7,2 ml
LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál 6,4 ml

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORAL PARIS Paradise szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Paradise Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS Paradise Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ