A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g

Termékkatalógus
L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g
Sminkpaletta - szemöldök formázáshoz, közepesen sötét árnyalat
Kód:  KSDE0687-b Termékszám:  3600522832607
L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g Megszűnt

L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g

A Brow Artist Genius Kit paletta nagy segítség minden korosztály számára. Célja a szemöldök kiemelése. Értékelni fogják főleg azok a lányok és a nők, akik szeretnék kiemelni az arcuk formáját a tökéletes szemöldök kialakításával. A színpaletta viaszt tartalmaz ami segít a szemöldök alakításában és simításában és a por állagú színárnyalat egyesíti az összhatást. Legyen gyünyörűen kidolgozott szemöldöke, amely kiemeli szeme szépségét!

Ez az elegáns paletta viaszt és szemöldökport tartalmaz, de része még egy szemöldökcsipesz, egy kefe és egy praktikus tükör, amely a zárófedélbe van beépítve. Igazítsa szemöldökét a kefe segítségével a kívánt alakra. Kényeztesse magát egy olyan paletta segítségével, amely tökéletes segítséget nyújt a szemöldök szépítéséhez!

Paletta tartalma:

  • Színes viasz a szemöldök formázásához
  • Szemöldökpor a szín egyesítéséhez
  • Csipesz
  • Kefe

Árnyalat:
Medium to Dark

Mennyiség:
3,5 g

Összetevők:
G787587: Ricinus communis olaj / ricinusmagoiaj, kandelilla cera / kandelilla viasz, a talkum, oktil-dodekanol, szilícium-dioxid dimetil szililát [nano] / Silica dimetil szililát, VP / hexadecén kopolimer, Cera alba / méhviasz, nylon-12, sztearil-sztearát, tokoferil-acetát , parfüm / illat, paraffin, BHT-t, a sztearinsav, a behénsav, az aszkorbil-palmitát, [+/- tartalmazhatja: 77891 / titán-dioxid, vagy 77.491, illetve 77.492, vagy 77.499 / vas-oxidok]
G804779: talkum, Zea mays Starch / Kukoricakeményítő, cink-sztearát, dimetikon, izopropil-izosztearát, pentaeritrit tetraisostearate, oktildodecil sztearoil-sztearát, klórfenézin, kálium-szorbát, tokoferil-acetát, Tetranátrium-EDTA, pantenol [+/- tartalmazhatja: CI 77491, C 77.492, vagy 77.499 / vas-oxidokat, csillám, 77891 / titán-dioxid, vagy 77.742 / mangán-ibolyát]

Paraméterek

Termék típusa
Pomádé Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Pomádé Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Brow Genius Kit Medium/Dark 3,5 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL Brow Artist Genius Kit Medium to Dark 3,5 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ