A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

LACTOVIT Activit tusfürdő 500ml

Termékkatalógus
LACTOVIT Activit tusfürdő 500ml
4,9 64 értékelés
Tusfürdő - uniszex, hidratáló, védő és tápláló, száraz bőrre ajánlott, dermo kozmetikum, 500 ml-es - 2 780 Ft/1 l
Változat
Kód:  SG366 Termékszám:  8595059740288 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LACTOVIT Activit tusfürdő 500ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden fürdés és zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert Lactovit kíméletes tusfürdőjét, amely minden bőrtípusra nagyszerű választás. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is könnyedén megbirkózik. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: hidratáló, védő és tápláló szer. A dermokozmetikumok osztályába soroljuk, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek.

LACTOVIT Activit tusfürdő 500ml tusfürdő fontosabb jellemzői

  • Lactovit tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • hidratáló, védő és tápláló hatása van
  • a nagyszerű Lactovit tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • a dermokozmetikumok osztályába soroljuk
  • a nagyszerű Lactovit tusfürdő száraz bőrre első osztályú ápolást kínál
  • max. űrtartalma: 500 ml

Összetétel

Aqua (víz), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glicerin, Decil-glükozid, Hidrolizált tejfehérje, Lactobacillus ferment, Hidrolizált búzafehérje, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Polikvaternium-39, Parfum (fragrance), Laureth-2, Arginine, Glycine, Lecithin, Tocopheryl acetate, Metionin, Lactic acid, Tokoferol, Niacinamide, Kalcium-laktát, Sztirol/akrilát kopolimer, Nátrium benzoát, Hexyl cinnamal, Potassium sorbate, Linalool, Tetrasodium-glutamát-diacetát, Benzyl alcohol, Propanediol, Phenoxyethanol,

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LACTOVIT Activit tusfürdő 500ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LACTOVIT Activit Sprchový gel ochranný 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LACTOVIT Activit Sprchový gél ochranný 500 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ