Shop roku Shop roku

LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g

Termékkatalógus
LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g
4,0 1 értékelés
Izzadásgátló - zselés kivitel, nők számára, normál bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, nem hagy foltot, tömege: 65 g
Kód:  DEO519 Termékszám:  8718951119413 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g

Egész napos izzadtság elleni védelmet keresel, amelyre valóban számíthatsz? Pontosan ezt kínálja a LADY SPEED STICKBreath of Freshness izzadásgátló. Garantálja az izzadtságszag elleni védelmet és a frissesség érzését a nap 24 órájában, a hét minden napján. Illata nagyon kellemes, és nem hagy fehér foltokat a ruhákon. A Breath of Freshness dezodor mindennapi használatra alkalmas. Kényelmesen elfér minden kézitáskában, így mindig magadnál tarthatod.

A LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness izzadásgátló főbb tulajdonságai 65 g

  • Egész napos védelem, amelyre számíthatsz
  • Izzadásgátló gél praktikus kiszerelésben
  • LADY SPEED STICK Breath of Freshness garantálja az izzadtságszag elleni védelmet és a frissesség érzését a nap 24 órájában
  • Alkalmas mindennapi használatra
  • Illata nagyon kellemes, és nem hagy fehér foltokat a ruhákon
  • A LADY SPEED STICK izzadásgátló kényelmesen elfér a kézitáskádban

Összetétel:
Agua, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, Cyclomethicone, Alcohol denat, Tripropylene glycol,Dimethicone, Propylene glycol, Phenyl trimethicone,Parfum, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Butylphenyl methylpropional, itronellol, Geraniol.


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LADY SPEED STICK Gel Breath of Freshness 65 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ