Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g

Termékkatalógus
LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g
Borotvaszappan - nőknek és férfiaknak, zöld tea és citrom illatával, öko shea vajat tartalmaz, 1 csomag 2 csomag klasszikus borotvahab helyett elegendő, vegán termék, normál bőrre
Kód:  HOL359 Termékszám:  3760201132937

LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g

A Lamazuna Universal borotvaszappan férfiak és nők számára egyaránt használható. A férfiak a szakállt borotválják, a nők pedig a lábak, hónalj vagy intim részek szőrszálait. A szappan habot hoz létre a bőrön, amelynek köszönhetően gyorsan és jól borotválhatóvá válik a bőr. A sheavaj-tartalomnak köszönhetően a bőr borotválkozás után tökéletesen puha lesz. A termék kellemes zöld tea és citrom illatot ad a bőrnek. A szappan két klasszikus borotvahabot vált fel, megtakarítva a természet számára a felesleges hulladékot. A Lamazuna szappan kiváló választás vegánok és mindenki számára, aki fenntarthatóbb életformát szeretne.

A LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 grammos borotvaszappan főbb jellemzői

  • Lamazuna borotvaszappan férfiak és nők számára
  • Alkalmas szakáll és szőr borotválására a lábon, a hónaljban, vagy az intim részeken
  • Finom zöld tea és citrom illatot ad a bőrnek
  • Könnyű és gyors borotválkozást biztosít
  • Környezetbarát sheavajat tartalmaz
  • A termék hulladékmentes - egy csomag két klasszikus borotvahabot vált fel
  • Lamazuna szappanja vegánok számára is alkalmas
  • Normál bőrre tervezték

Használat:
Ezzel a szilárd borotvaszappannal nincs szükség habfelhordóra. Csak nedvesítsd meg vízzel, és oszlasd el a borotválni kívánt bőrön. A szappan finom habot hagy a bőrön, amit körkörös kézmozdulatokkal feldúsíthatunk. És máris borotválkozhatsz. Annak érdekében, hogy a szappanmaradék ne maradjon a bőrödön, mosd le vízzel a borotvált bőrt. Használat után hagyd, hogy a szappan megszáradjon.

Tárolás:
Tárolhatod vagy szállíthatod szilárd kozmetikai üvegedényben, vagy egyszerűen egy ruhába csomagolva a kozmetikai táskádban.

Összetétel:
Nátrium-cocoil-ettionát, Butyrospermum parkii (shea) vaj, sztearinsav, palmitinsav, Kaprilil / kapril-glükozid, lauril-glükozid, természetes zöld tea és citrom illat, Montmorillonit, Kaolin, Illite, tokoferol, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj


Paraméterek

Űrtartalom
17 ml Kész!
Terméktípus
Szappan Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
17 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Szappan Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAZUNA Green Tea and Lemon Normal Skin 17 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAZUNA Green Tea, Lemon – Normal Skin 17 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ