AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5ml

Termékkatalógus
LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5ml
4,4 16 értékelés
Szempillaspirál - vízálló, fekete, térfogat hatás
Kód:  KSDE0139a Termékszám:  3605532882048

LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5ml

A Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes Waterproof egy luxus vízálló szempillaspirál, amely tökéletesre formázza a szempilláidat. Még a legkisebb és legvékonyabb pilládat is befesti, a szabadalmaztatott nylon és elasztomer kefe segítségével. A szempillaspirál sima, folyékony festéke nylonnal van dúsítva, így csodálatos fényt kölcsönözve a pilláidnak. A lágy és kemény waxok garantálják a szempillák gyönyörű volumenjét, majd szilárdan fixálják azokat. A Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes teltebb megjelenést és csillogást kölcsönöznek a szempilláknak, dúsítják és meg is hosszabbítják. Alkalmas érzékeny szemre és kontaktlencse viselők számára is.

Hatása:
A pillák észrevehetően teltebbek és hosszabbak használat után, a nylonnak köszönhetően csillogóak, és a speciális kefének köszönhetően még a legkisebb pillák is befestődnek. A szempillaspirál tartós és vízálló

Használat:
Vékony rétegben vidd fel a szempillákra.

Tulajdonságok:
Térfogat: 6,5 ml
Árnyalat: 01 Noir
A szempillaspirál alkalmas érzékeny szemre és kontaktlencse viselők számára is.

Összetevők:
AQUA / WATER / EAU, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA, STEARETH-20, CERA ALBA / BEESWAX / CIRE DABEILLE, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, ALCOHOL DENAT., STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, TDI/TRIMELLITIC ANHYDRIDE, COPOLYMER, SODIUM POLYMETHACRYLATE, SILICA, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PHENETHYL ALCOHOL, NYLON-12, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM DEHYDROACETATE, [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA]

 

Paraméterek

Típus
Vízálló Kész!
Hatás
Volumen növelő Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Vízálló Kész!

Hatás

Hatás
Volumen növelő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Hypnôse Doll Eyes Waterproof Mascara 01 Black 6,5 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCOME Mascara Hypnose DOLL Eyes Waterproof 01 Noir 6,5 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ