A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml

Termékkatalógus
LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml
Szájfény - elbűvölően csillogó ajkak
Kód:  DEKO3677 Termékszám:  4021457609482 Gyártó honlapja:
LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml Megszűnt

LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml

A LAVERA Glossy Lips Delicious Peach természetes ajakfény gyengéden emeli ki az ajkaidat, biztosítja az ajkak szükséges hidratálását. Számos ápoló hatóanyagot tartalmaz, mint például a rózsa kivonat, a hársfavirág vagy az E-vitamin, amelyekkel az ajkaid puhák és tápláltak lesznek. A benne található shea vaj és argánolaj megvédi a szádat a kiszáradástól és a környezeti hatásoktól. A érett barackok árnyalat feldobja a megjelenésedet és felfrissíti a sminkedet. A rendkívül könnyed, krémes állagának köszönhetően a LAVERA ajakfény nem ragad.Stílusosanfokozza az ajakrúzsszínét, de használhatod önmagában is a természetes megjelenés érdekében.

A LAVERA Glossy Lips Delicious Peach ajakfény főbb jellemzői

  • A LAVERA Glossy Lips Delicious Peach ajakfény a mindennapos sminked nélkülözhetetlen részévé válik
  • Kihangsúlyozza az ajkak szépségét, káprázatos fényt és üdeséget kölcsönöz 
  • Shea vaj és argánolaj tartalmával megvédi ajkaidat a kiszáradástól
  • A barackos árnyalat sokoldalú, szinte mindenkihez jól illik
  • Az enyhén krémes textúrával nem nehezíti el és nem tapasztja össze az ajkakat
  • A LAVERA ajakfényt használhatod önmagában vagy a fokozott hatás érdekében rúzs mellé is

Használat:
Vidd fel egy vékony rétegben az applikátor segítségével az ajkaid egészére, majd hagyd megszáradni. Ismételd meg alkalmazását a nap folyamán.

Összetétel:
Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax (Cera Alba), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrated Silica, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Lecithin, Alcohol, Flavor (Aroma), Limonene, [+/-Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Mica (CI 77019), Tin Oxide (CI 77861), Silica, Calcium Aluminum Borosilicate]


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAVERA Glossy Lips Delicious Peach 09 6,5 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ