A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g

Termékkatalógus
LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g
Alapozó - hab, bármilyen típusú bőrre, dermatológiailag tesztelt, enyhe takarás, matt hatás
Kód:  DEKO3866 Termékszám:  4021457606818 Gyártó honlapja:
LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g Megszűnt

LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g

Élvezd az egész nap tartó bársonyosan selymes bőrt a LAVERA Natural Mousse hab állagú alapozóval. Ez egy olyan matt hatású alapozó, amely elfedi a bőrhibákat. Könnyed összetételének köszönhetően nem nehezíti el a bőrt és minden bőrtípus számára alkalmas. Az Almond 05 árnyalat enyhén áttetsző. Használd az alapozót a bőrszíned élénkítésére illetve készítsd elő a bőrödet a további sminkelésre. A LAVERA egy természetes kozmetikumokat gyártó márka, tehát a sminktermékeik nem tartalmaznak szilikonokat és nem tömítik el a pórusokat sem. A természetes hatóanyagokkal készült alapozómegakadályozza a bőr nedvességnek elvesztését. A Natural Mousse Make-Up alapozó aktív hatóanyagokkal készült, mint például a bio napraforgó olaj vagy a bio shea vaj.

A LAVERA Natural Mousse Make-Up - Almond 05 mousse alapozó főbb jellemzői

  • Könnyed, matt alapozó
  • A mousse összetétele nem nehezíti el a bőrt
  • Használd a LAVERA Natural Mousse alapozót, készítsd elő a bőrt a további sminkelésre
  • Az Almond 05 alapozó enyhén áttetsző színű, bőrre való felvitel után természetes megjelenésű
  • Az alapozó a természetes kozmetikumok csoportjába tartozik, összetétele ennek megfelelő
  • A bio napraforgóolaj és az bio shea vaj megakadályozzák a bőr kiszáradását és táplálják a bőrt
  • A LAVERA Natural Mousse alapozó minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Vidd fel a tiszta és nappali krémmel hidratált bőrre. Az alapozót mindig az arc közepétől kifelé haladva dolgozd el egyenletesen egészen a nyak területéig.

Összetétel:
Dodecane, Silica, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Tricaprylin, Lauroyl Lysine, Canola Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Lecithin, Hydrogenated Lecithin, Vegetable Oil(OlusOil), Camelina Sativa Seed Oil, Tocopherol, Water (Aqua), Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Benzyl Benzoate**, [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Tin Oxide (CI 77861)]

* Összetevők tanúsított biogazdálkodásból
** Természetes illóolajok


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAVERA Natural Mousse Make-Up Almond 05 15 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ