A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml

Termékkatalógus
LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml
Napozás utáni testápoló - felnőttek részére, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra ajánlott, dermo kozmetikum, 200 ml-es - 15 450 Ft/1 l
Kód:  OPA098 Termékszám:  4021457635368 Gyártó honlapja:
LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml Megszűnt

LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml

Mindannyian gyönyörűen lebarnult és selymes bőrre vágyunk a nyár folyamán. A LAVERA könnyű napozás utáni tejjével közvetlenül kényeztetheted a napsütötte bőrt. Gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros réteget maga után. Hűsítő hatással bír, és egy napsütéses nap után gyorsan megnyugtatja a bőrt. A szerves sheavaj, a bio Aloe vera kivonat és az E-vitamin kombinációja biztosítja a bőr számára a rendkívül szükséges hidratációt, amelyet a napozás során elveszített. A tejet dermatológiailag tesztelték, ez egy 100%-ban természetes kozmetikum, Natrue tanúsítvánnyal. Ez azt is jelenti, hogy nem tartalmaz szilikonokat, szilárd vagy folyékony mikroplasztikákat, műfestékeket vagy tartósítószereket. Ezzel a termékkel gondoskodsz magadról és bolygónkról is. A termék biológiailag lebontható, szénlábnyom nélkül készül, és a csomagoláshoz 99%-ban újrahasznosított anyagokat haszhnálnak. Élvezd a finom bőrt és a tartós barnulást a LAVERA napozás utáni testápolójával.

A LAVERA napozás utáni testápoló legfontosabb tulajdonságai

  • Könnyű, Lavera napozás utáni tej Aloe verával
  • Hűsítő hatása megnyugtatja a bőrt
  • A tejet dermatológiailag tesztelték
  • Könnyen beszívódik, és nem hagy olajos filmréteget a bőrön
  • 100% természetes kozmetikum, a Natrue tanúsítvány igazolásával
  • Nem tartalmaz szilikonokat, szilárd vagy folyékony mikroplasztikákat, műfestékeket vagy tartósítószereket
  • Bio Aloe vera, organikus sheavaj és E-vitamin tartalma biztosítja a bőr számára a szükséges hidratációt
  • A szerves sheavaj telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek regenerálják és táplálják a bőrt
  • A bio Aloe vera megnyugtatja az irritált és kivörösödött bőrt
  • Az E-vitamin támogatja a stresszes bőr regenerációját
  • A LAVERA napozás utáni tejet szénlábnyom nélkül állítják elő
  • A csomagolás 99%-ban újrahasznosított anyagból készül
  • Élvezd a tartós barnulást a LAVERA márkával

Használat:
Vidd fel a tejet a tiszta bőrre. Az alkalmazás után gyorsan beszívódik, és egész napos ápolást biztosít a nap égette bőr számára.

Összetétel:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Alcohol* denat., Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract*, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Coumarin**, Eugenol**, Benzyl Benzoate**

* tanúsított biogazdálkodásból származó adalékok
** természetes illóolajok


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAVERA Suntan napozás utáni testápoló Aloe Vera-val 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Mléko po opalování s Aloe Vera 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAVERA Mlieko po opaľovaní s Aloe Vera 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ