LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml

Termékkatalógus
LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml
Alapozó - folyékony, érzékeny bőrre, dermatológiailag tesztelt és hipoallergén, tonizáló hatású, egységes bőrszín hatás
Kód:  DEKO3713 Termékszám:  4021457626687 Gyártó honlapja:
LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml Megszűnt

LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml

Egységes, természetes megjelenésű bőr, tökéletesen hidratált és lágy tapintású. Ez nem álom, hanem a természetes kozmetikumokat gyártó német Lavera márka 3in1 tonizáló hidratálója használatának eredménye. A Tinted Moisturising Cream 3in1 24 órán át hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt. A bőr természetes árnyalatának megfelelően kiválasztott színárnyalat egységesíti és könnyedén lefedi a bőr szín- és egyéb hiányosságait. A természetes Q10 komplex, ásványi anyagok, E-vitamin és az organikus Aloe Vera legyőzik a ráncokat, a bőr korai öregedését, és védelmet nyújtanak a külső behatások és a hidratáció elvesztése ellen. A LAVERA természetes smink, amely szilikonmentes és nem tömíti el a pórusokat, természetes és friss megjelenést kölcsönöz a bőrödnek.

A LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 02 30 ml smink főbb jellemzői

  • 3in1 hidratáló tonizáló krém 24 órás hidratáláshoz, tápláláshoz és a bőr könnyű tonizálásához
  • A LAVERA természetes smink szilikonok nélkül, nem tömíti el a pórusokat, egységesíti a bőr színét
  • Természetes komplex Q10-et, ásványi anyagokat, E-vitamint és organikus aloe verát tartalmaz
  • A LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 smink hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Minden bőrtípus természetes és friss megjelenése érdekében
  • Ivory Nude 02 árnyalat - elefántcsont (testszín)

Hatóanyagok:
Természetes Q10 komplex - erőteljes antioxidáns, felveszi a harcot a méreganyagokkal, a ráncokkal és a bőr korai öregedésével, helyreállítja a rugalmasságot és a keménységet, a regeneráló hatású
E-vitamin - gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, védelem a káros UV sugárzás ellen
Aloe Vera - A és E vitamint tartalmazó levéllé, hidratáló, gyógyító, regeneráló hatású, antioxidáns

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű 3in1 színezett hidratálót a megtisztított bőrre, amelyre korábban nappali krémet alkalmaztál, ideális esetben ugyanúgy a Lavera márkától. Az arc közepe felől kifelé, a nyak felé alkalmazd.

Összetétel:
Water (Aqua), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Alcohol* denat., Lauryl Laurate, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Titanium Dioxide (CI 77891), Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Olea Europaea Oil (Olive) Unsaponifiables, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Hydrogenated Palm Glycerides, Glucose Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Dehydroxanthan Gum, Algin, Tricaprylin, Ubiquinone, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Benzyl Benzoate**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAVERA Tinted Moisturising Cream 3in1 Ivory Nude 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAVERA Tinted Moisturising Cream 3 in 1 Ivory Nude 30 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ