A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night 50 ml

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night 50 ml
5 3 értékelés
Arckrém - nők számára, éjszakai, bőrtípus: normál, hatás: ránctalanító, 50 ml - 51 800 Ft/1 l
Kód:  KSPL1529 Termékszám:  3600522550143

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night 50 ml

A L'Oreal Age Specialist 45+ Night egy az Age Specialists bőrápolási termékek közül, amelyet 45 év feletti nőknek ajánlanak. A sejtek regenerálódása már 45 éves kortól lassul. A bőr elveszítheti feszességét, és az arckontúrok kevésbé észrevehetők lehetnek. A L'Oréal laboratóriumaiban erőteljes Retino-Peptide tartalmú peptid és Pro Retinol A felhasználásával kifejlesztették ezt a terméket, amely megkönnyíti az epidermális réteg regenerációs folyamatát. 
 
Az arckrém mélyen hidratálja a bőrt, és tápláltabb, kellemesen selymes érzést ad a bőrnek. A bőr jobban regenerálódik, felfrissül és revitalizálódik. Már egy hét használat után érezni fogod, hogy a bőröd táplált, és teljesen megfiatalodott. A krém csökkenti a ráncokat, a bőr simábbnak, frissebbnek és rugalmasabbnak tűnik. A termék visszaállítja a bőr feszességét, és erősebbé teszi azt. Alkalmazd esténként lefekvés előtt megtisztított bőrödön. Kényeztesd bőrödet ezzel az egyedülálló krémmel, és élvezd a fiatalos és friss megjelenést!


Aktív hatóanyagai:

  • A Retinol A és a peptidek segítik a regenerációs folyamatot a bőr epidermiális rétegében.

Bőrtípus:
Minden típusú érett bőrre, a 45 év feletti korosztály számára.

Alkalmazás:
A krémet minden este vidd fel megtisztított arcbőrödre és nyakadra kis mennyiségben. Körkörös mozdulatokkal alaposan masszírozd a bőrbe.

Tartalma:
50 ml

Összetevők:

Aqua/water, Glycerin, Dimethicone, Hydrogenated polyisobutene, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aluminum starch octenylsuccinate, PEG-40 stearate, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Shorea robusta butter/shorea robusta seed butter, Paraffinum liquidum/mineral oil, Paraffin, Zea mays extract/corn kernel extract, Stearic acid, Stearyl alcohol, Cera microcrystallina/microcrystalline wax, Sorbitan tristearate, Glycine soja protein/soybean protein, Triethanolamine, Isohexadecane, Myristyl alcohol, Palmitic acid, Phenyl ethyl alcohol, Hydrolyzed soy protein, Caprylyl glycol, Acetyl trifluoromethylphenyl valylglycine, Faex extract/yeast extract, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Retinyl palmitate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Parfum/fragrance

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Retinolos (A-vitamin), Vitaminos Kész!
Hatás
Ránctalanító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Retinolos (A-vitamin), Vitaminos Kész!

Hatás

Hatás
Ránctalanító Kész!

Kor

Korosztály
45+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Éjszakai Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night Cream 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Age Specialist 45+ Night 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ