A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Termékkatalógus
LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box
5 3 értékelés
Hajápoló szett - a ragyogó színű és táplált hajért, vörös bazsarózsa kivonattal gazdagítva, a szett tartalma: sampon 250 ml és kondicionáló 200 ml, festett és melírozott hajra alkalmas
Kód:  KSDS1442 Termékszám:  8592807431658

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Kényeztesd festett hajadat tápláló ápolással a ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive termékekkel. A kozmetikai készlet Elseve Color Vive sampont és kondicionálót tartalmaz. A sampon és a kondicionáló egyaránt tartalmazza a vörös pünkösdi rózsa kivonatát, amely akár 10 héten át táplálja és védi a festett hajat. A termékeket UVA/UVB szűrőkkel dúsították, amelyek védik a hajat a napsugarak ellen, meghosszabbítva a szín tartósságát. A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive ajándékcsomag meglepetésnek is kiváló. 

A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag sampont és kondicionálót tartalmaz az Elseve Color Vive termékcsaládból
  • A termékek alkalmasak festett hajra
  • A vörös bazsarózsa kivonat táplálja és hidratálja a hajat
  • A beépített UVA/UVB szűrők védik a hajat a napfénytől
  • Az Elseve Color Vive termékek puhaságot és élénk színt kölcsönöznek a hajnak
  • A készlet kiváló meglepetés lehet

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive 250 ml-es sampon

A L´ORÉAL ELSEVE Color Vive sampont kifejezetten a festett vagy melírozott haj ápolására tervezték. Az új, továbbfejlesztett formulát egy speciális elixírrel gazdagították, amely megőrzi a színt és segít fokozni annak ragyogását. Ezenkívül a hajszálakat a gyökerektől fogva, intenzíven táplálja. A termékben lévő UVA/UVB szűrők védik a hajszálakat a napsugarakkal szemben, így meghosszabbítják a szín tartósságát. Az eredmény egészséges, puha haj, intenzív és élénk színnel. Kényeztesd hajadat a legjobb ápolással, megterhelő szilikonok nélkül. 

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive 200 ml-es hajkondicionáló

A L'ORÉAL ELSEVE Color Vive hajkondicionálóval szakértő ápolást biztosíthatsz festett vagy melírozott hajad számára. A színtartó elixírrel gazdagított új formula megragadja a pigmenteket a hajban, így segít meghosszabbítani a szín élénkségét. A tápláló koncentrátummal dúsított formula intenzíven táplálja és simítja a hajszálakat, puhává és könnyen fésülhetővé varázsolja a hajat. UV-védelem - az UVA/UVB szűrők megóvják a hajat és a hajszínt a napsugarakkal szemben. 


Összetétel

A sampon összetétele:
Víz, Sodium laureth sulfate, Dimetikon, Kókusz-betain, Glikol-disztearát, Sodium chloride, Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Cocamide mipa, Tokoferol, Nátrium benzoát, Nátrium-kokozát, Sodium hydroxide, Etilhexil-metoxicinnamát, Szalicilsav, Poli(lenolaj), Benzofenon-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alfa-izometil-ionon, Carbomer, Geraniol, citronellol, Metil-kokoát, Citric acid, Hexilénglikol, Hexyl cinnamal, Parfüm/illat

Kondicionáló összetevők:
VÍZ/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETIL-ÉSZTEREK, TOKOFEROL, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, TRIDECETH-6, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, POLI (LENOLAJ), BENZYL ALCOHOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZOPHENONE-4, AMODIMETIKON, IZOPROPIL-ALKOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, CITRIC ACID, KÁLIUM-HIDROXID, ITRONELLOL, CETRIMONIUM-KLORID, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT. 

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ