Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box
5 4 értékelés
Hajápoló szett - hosszú, sérült haj ápolására, keratinnal, vitaminokkal és ricinusolajjal gazdagítva, a szett tartalma: sampon 250 ml, balzsam 200 ml és krém 200 ml
Kód:  KSDS1444 Termékszám:  8592807431610

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box

Kényeztesd hajadat egy tápláló kezeléssel a ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box segítségével. A kozmetikai készlet sampont, kondicionálót és krémet tartalmaz a Dream Long termékcsaládból. A szett ideális a sérült és gyenge, töredezésre hajlamos haj számára. A termékek alkalmasak a sérült hajszálak elleni küzdelemre. Az Elseve Dream long kozmetikai termékek keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaznak, hogy táplálják a hajat és fényt adjanak. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long ajándékcsomag kiváló meglepetés lehet. 

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Az ajándékcsomag sampont, kondicionálót és krémet tartalmaz az Elseve Dream Long termékcsaládból
  • A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long termékek károsodott és törékeny hajra alkalmasak
  • A készlet regenerálja a hajat a hajvégekig
  • Az Elseve Dream Long termékek táplálják a hajat és fényt adnak
  • Az Elseve Dream long kozmetikai termékek keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaznak
  • A készlet kiváló ajándék lehet

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream long sampon, 250 ml 

A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long sampon segítségével hosszúra növesztheted a hajad. Az Elseve első átfogó termékcsaládja, amelyet hosszú, sérült hajra terveztek. A Dream Long termékcsalád egyedülálló formulája egészen a hajvégekig regenerálja a hajat. A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long sampon táplálja a hajat, fényt ad és erősebbé teszi a hajszálakat, hogy megőrizze extra hosszúságukat. 

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long balzsam, 200 ml

Biztosíts hosszú hajad számára egészséges, fényes megjelenést a ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long balzsam segítségével. Egyedülálló formulája keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaz, hogy a hajat a szükséges táplálékkal lássa el. Ideális választás a hosszú, sérült, gyenge és töredezett hajra. A kondicionáló hatékonyan regenerálja a hajat és erősíti a hajszálakat. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long alkalmazása erős, könnyen fésülhető és káprázatosan fényes hajat eredményez. 

LORÉAL PARIS Elseve Dream Long krém, 200 ml

Mondj búcsút a hajhullásnak és üdvözöld az extra hosszú fürtöket. A Dream Long termékcsalád egyedülálló formulája a hajvégekig regenerálja a hajat. A krém táplálja a hajat, fényt ad, és erősebbé teszi a hajszálakat, hogy megőrizze extra hosszúságukat. Nem kell aggódni a hajvasalás és a hajszárítás miatt sem, a krém hővédelmet nyújt 180°C-ig. A termék növényi keratint tartalmaz a haj regenerálására a hajvégekig, vitaminokat a haj erősítésére és ricinusolajat a táplálás és a fényesség érdekében.


Összetétel

A sampon összetétele:
VÍZ/VÍZ, SZÓRIUM-LAURET-SZULFÁT, GLICERIN, DIMETHICONE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL, DISTEARATE, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, NIACINAMIDE, COCAMIDE MIPA, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ/KASZTÓRUSZMAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-HIDROXID, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, LIMONENE, FUMÁRSAV, BENZIL-SZALICILÁT, LINOOL, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CARBOMER, CITRIC ACID, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXILÉN-GIKOL, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM/ILLAT.

A balzsam összetétele:
VÍZ/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM-KLORID, CETRIMONIUM-KLORID, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ / RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM HIDROLIZÁLT BÚZA PROT E I N, H Y D R O LYZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETINSAV, PEG-100-SZTEARÁT, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRINÁTRIUM HEDTA, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, IZOPROPIL-ALKOHOL, AMODIMETIKON, ALFA-IZOMETIL-IONON, BORKŐSAV, GERANIOL, CETIL-ÉSZTEREK, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT.

A krém összetétele:
AQUA/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM-KLORID, CETRIMONIUM-KLORID, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ / RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETINSAV, PEG-100-SZTEARÁT, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRINÁTRIUM HEDTA, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, IZOPROPIL-ALKOHOL, AMODIMETIKON, ALFA-IZOMETIL-IONON, BORKŐSAV, GERANIOL, CETIL-ÉSZTEREK, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT. (F. I. L. C214649/1)




Paraméterek

Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ