Shop roku 30 dnů na vrácení

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: micellás víz 200 ml, textil maszk és nappali krém - 4 639,29 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1456 Termékszám:  8592807432631

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box

Ez a luxus kozmetikai ajándékcsomag micellás vizet, szövetmaszkot és nappali krémet tartalmaz. A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box olyan nők számára készült, akik már észrevették az öregedés első jeleit finom vonalak formájábanA készletben található termékek puhává és különlegessé varázsolják a bőrt, és fiatalos megjelenést kölcsönöznek arcodnak. A Hyaluron Expert micellás víz egy lépésben tisztítja, hámlasztja és feltölti az arcot, az intenzív hidratáló maszk frissé, simává és ragyogóvá teszi a bőrt, a Hyaluron Specialist nappali krém pedig segít a ráncok kisimításában. Az SPF 20 védőfaktorral rendelkező formula megóv az UV-sugaraktól. A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist ajándékcsomaggal minden olyan nőnek örömet szerezhetsz, aki szereti ápolni a bőrét. 

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Luxus ajándékcsomag, amelyet kifejezetten olyan nők számára terveztek, akiknél már megjelentek az öregedés első jelei finom ráncok formájában
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box micellás vizet, szövetmaszkot és nappali krémet tartalmaz
  • A készletben található termékek lágyítják és puhítják a bőrt, valamint fiatalos megjelenést kölcsönöznek arcodnak
  • A Hyaluron Expert micellás víz egy lépésben tisztítja, hámlasztja és feltölti az arcbőrt
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Replumping Moisturizing Tissue Mask intenzív hidratálást garantál, hogy bőröd frissebb, simább és ragyogóbb legyen
  • Az SFF 20 védőfaktornak köszönhetően a Hyaluron Specialist nappali krém megóv véd a napfény negatív hatásaitól
  • A bőrfeszesítő nappali hidratáló krém hidratálja a bőrt és segít a ráncok kisimításában
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box klozmetikai ajándékcsomag nagyszerű meglepetés minden alkalomra

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert micellás víz megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől és a finom ráncoktól

Hidratáld bőrödet arctisztítás közben is a L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vízzel. A hialuronsavval dúsított gyengéd micellás víz kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben feltölti a finom vonalakat és ráncokat. A hialuronsav képes magához kötni a nedvességet, így a bőr egész nap maximálisan hidratált marad. A micellás víz napi használatra és minden bőrtípusra alkalmas. Szabadítsd meg bőrödet a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és a finom ráncoktól a ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Hidratáló micellás vízzel. 

Nagyon vékony japán pamutból készült maszk

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Replumping Moisturizing Tissue Mask egy japán pamutból készült textilmaszk, amely nagyon vékony, így jobban tapad a bőrhöz, és ezáltal hatékonyabb. Úgy tervezték, hogy hidratálja a bőrt és feltöltse az első finom ráncokat. Az eredmény feszes, puha, nedvességben gazdag, egészséges megjelenésű bőr. A ĽORÉAL PARIS maszk érzékeny és száraz bőrre is alkalmas. Egyszerűen vedd ki a maszkot a csomagolásból, és helyezd a megtisztított arcra. A csomagoláson feltüntetett ideig hagyd hatni. A fel nem szívódott szérumot óvatosan masszírozd a bőrbe.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Day Cream 25 éves és idősebb nők számára ajánlott

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Special Day Cream SFF 20 nappali hidratáló krém kisimítja a ráncokat és intenzíven hidratálja a bőrt. Alkalmazásával bőröd bársonyosan puha, rugalmas és selymes lesz. Az SFF 20-as védőfaktornak köszönhetően megóvja a bőrt a napfény káros hatásaitól. Formulája magas koncentrációban tartalmaz kétféle hialuronsavat, amely a bőr természetes összetevője, és hatékonyan tartja meg a vizet a bőrben. A krém könnyű, nem zsíros textúrája gyorsan felszívódik. A termék minden bőrtípusra alkalmas.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert micellás víz összetétele:
Aqua/víz, glicerin, hexilénglikol, dinátrium-edta, nátrium-hialuronát, Bht, dinátrium-koko-amphodiacetát, poloxamer 184, mirtrimónium-bromid.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Replumping Moisturizing Tissue Mask textilmaszk összetétele:
Aqua / víz, glicerin, butilénglikol, cellulóz-acetát-butrát, hidroxi-acetofenon, polifoszforil-kolin-glikol-akrilát, polivinil-alkohol, nátrium-hialuronát, dikálium-glicerrizát, ammónium-poliakrilil-dimetil-turát, Caprylyl, glikol, glicerin, akrilát/akrilsav kopolimer, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Pvm/Ma kopolimer, nátrium poliekrilát, nátrium-plikakrilát keményítő, xantán gumi, fenozietanol, parfüm / illatanyag.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Special Day Cream nappali krém összetétele:
Víz, glicerin, etilhexil-szalicilát, niacinamid, dimetikon, c12-15-alkil-benzoát, oktokrilén, pentylenglikol, butilmetoxid-dibenzoil-metán, oktil-dodecanol, izopropil-izosztearát, trietanolamin, behenil-alkohol, fenilbenzimidazol-poliurilsulfonsav, kaprilil-szalicilsav, dinátrium-edta, etil-hexil-glicerin, Opuntia ficus-indica virágának hidrolizált kivonata, nátrium-hialuronát, panthenol, tokoferol-acetát, cetil-alkohol, alumínium-oxid, akrilil-dimetil-turát/stearet-25 metakrilát keresztpolimer, butilénglikol, butilénglikol, cetearil-glükozid, sztearoil-glutamát-dinátrium, mirisztinsav, palmitinsav, peg-100-sztearát, ptfe, sztearinsav, titán-dioxid [nano]/titán-dioxid, dimetikonol, alfa-izometilionon, benzil-alkohol, citrál, citronellol, geraniol, limonén, linalool, klórfenezin, fenoxietanol, parfüm/illatanyag.


Paraméterek

Űrtartalom
280 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arc maszk, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
280 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arc maszk, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Box.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ