A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g
5 1 értékelés
Kontúr paletta - emeld ki arcod legelőnyösebb területét
Kód:  DEKO1559 Termékszám:  3600523571864 Gyártó honlapja:
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g Megszűnt

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

A Wake Up & Glow a L'Oréal Paris új termékcsaládja, amelyet azon nők számára terveztek, akik mindennap szeretnék megmutatni szépségüket. A highlighter friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek, a tonizáló krémek pedig nyugtató hatással bírnak. A fiatalabb megjelenés érdekében a La Vie En Glow highlighter púder szett, valamint a Life's a Peach pirosító csábító őszibarack illattal vonja be bőröd. A Wake Up & Glow egy egyedülálló bronzosítót is tartalmaz a természetes napbarnította árnyalat érdekében, hogy a nyári napokon kívül se aggódj bőröd ragyogásáért.


Ragyogó bőr a Glow Mon Amour segítségével

Csupán néhány csepp a highlighterből, és bőröd ragyogó és friss tapintású lesz. Függetlenül attól, hogy dolgozni mész vagy randevúra igyekszel, a kókuszolajjal gazdagított Glow Mon Amour garantáltan megfiatalítja bőröd.


Tonizáló krémek a feszült bőr relaxálásához

A L´Oréal Paris Bonjour Nudista tonizáló krémek kombinációját kínálja két természetes árnyalatban, amelyek 92% -ban természetes összetevőket tartalmaznak. A barackolaj, a zöld tea kivonat és az E-vitamin ellazítja a bőrt, és a frissesség érzését adja.


Játssz az árnyalatokkal a frissebb megjelenés érdekében

A La Vie En Glow highlighter púder színeit önállóan vagy kombinálva is felhasználhatod. Bárhogy is választasz, fiatalosabb megjelenést kapsz, amely nem marad észrevétlenül.


Illatosítsd bőröd csábító aromával

A pirosító természetes olajokat és őszibarackvajat tartalmaz, amely egyedülálló illatot kölcsönöz bőröd számára. Orcád frissebb megjelenést, bőröd pedig természetes őszibarackos ragyogást kap.


Matt-bronz vagy természetesen napbarnított árnyalat

A matt bronzosítóval finom kontúrt vagy természetes napbarnította bőrt élvezhetsz. A L'Oréal Paris Back To Bronze őszibarack-, mangó- és kókuszdió-olaj kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Az arcra és az egész test felületére felviheted.

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Bonjour Nudista BB

Összetétel:
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Triethylhexanoin, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Alumina, Isododecane, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Silica Dimethyl Silylate [Nano] / SilicaDimethyl Silylate, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Hexylene Glycol, Silica, Tin Oxide, [+/- May Contain: Mica, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci77499 / Iron Oxides, Ci 75470 / Carmine]


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow La Vie En Glow Highlighting Powder Palette 5 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ