Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml

Termékkatalógus
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml
Highlighter - fényvisszaverő pigmentek, egészséges, üde arcszínt biztosít
Kód:  DEKO3039 Termékszám:  3600523707133
ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml Megszűnt

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Droplet 02

A Wake Up & Glow a L'Oréal Paris új termékcsaládja, amelyet azoknak a nőknek fejlesztettek ki, akik mindennap szeretnék megmutatni szépségüket. Találhatsz közöttük olyan highlightert, amely friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek, valamint tonizáló krémeket, amelyek nyugtató hatással bírnak. A fiatalabb megjelenésről a La Vie En Glowhighlighter púder készlet, a Life's a Peach pirosító pedig a bőr csábító őszibarack-illatáról gondoskodik. A nyári napoktól sem kell tartanod, a Wake Up & Glow egyedülálló barnítót tartalmaz, amely természetesen napbarnított árnyalatot kölcsönöz a bőrnek.


Tedd ragyogóvá bőrödet a Glow Mon Amour - Melon Dollar Baby segítségével

Csak néhány csepp a highlighterből, és a bőröd máris ragyogni fog és fel is frissül. Függetlenül attól, hogy dolgozni vagy randevúra mész, a kókuszolaj tartalmú Glow Mon Amour garantáltan megfiatalít. A Wake up & Glow - Melon Dollar Baby biztosan lenyűgöz majd rózsaszín árnyalatával és frissgörögdinnye illatával.


A tonizáló krémek megnyugtatják a feszült bőrt

A L´Oréal Paris Bonjour Nudista termékcsalád tonizáló krémek kombinációját kínálja két természetes színárnyalatban, amelyeknek összetétele 92%-ban természetes eredetű. A barackolaj, zöldtea kivonat és az E-vitamin tartalma ellazítja a bőrt, és a frissesség érzését adja.


Játssz a színárnyalatokkal a frissebb megjelenés érdekében

A La Vie En Glow highlighter púdert külön-külön vagy együttesen is használhatod. Így vagy úgy, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz bőrödnek, amelyre biztosan mindenki felfigyel.


Csábító illatúvá teszi a bőrödet

A pirosító, amely természetes olajokat és őszibarackvajat tartalmaz, egyedi illatot kölcsönöz bőrödnek. Az arcod frissebbnek tűnik, a bőröd az őszibarack természetességével tündöklik.


Matt-bronz vagy természetesen napbarnított

A matt barnító segítségével finom kontúrt vagy természetes napbarnított bőrt élvezhetsz. A L'Oréal Paris Back To Bronze az őszibarack, a mangó és a kókuszolaj kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Mind az arcra, mind az egész testre felvihető.

ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Droplet 02

Összetétel:
Hidrogénezett poliizobutén, izododecane, izononil-izononanoát, izodecil-opentanoát, szintetikus fluorphlogopite, dimetikon, hidrogénezett sztirol / izoprén, Butyrospermum parkii vaj / shea vaj, Disteardimonium hectorit, Cocos nucifera olaj, kókuszolaj, PEG-10 dimethicon, propilén-karbonát, dimethiconol, BHT, illatanyag, Tin Oxide,nátrium-mész-bór-szilikát, alumínium, kalcium-alumínium, boroszilikát, Tris -BHT-mezitilén, Limonén, Linalool, magnézium-szilikát, Hexyl Cinnamal, szilícium-dioxid, benzil-szalicilát, benzil-alkohol, tokoferol, citronellol, alfa-jonon Isomethyl, benzil-benzoát, kumarin, citral, fahéj-benzil, citromsav [+/- ezek között: CI 77891 / titán-dioxod CI 77491, CI 77492, CI oxidok 77499 / vas, csillam, CI 77007 / Ultramarines, CI 77742 / mangán-ibolya CI 77400 / bronzpor, CI 77000 / alumíniumpor, CI 75470 / kármin]

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Wake Up & Glow Mon Amour Highlighting Drops 04 Melon Dollar Baby 15 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ