Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LUMENE Lähde hidratáló szemgél 15 ml

Termékkatalógus
LUMENE Lähde hidratáló szemgél 15 ml
Szemkörnyékápoló gél - hidratálja a szem körüli bőrt, 15 ml - 672 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL2189 Termékszám:  6412600803211

LUMENE Lähde hidratáló szemgél 15 ml

A LUMENE Lähde Pure Dew Drops Eye Gel 15 ml kiváló minőségű kozmetikai termék, amely gondoskodik a szem érzékeny területről. Védi a bőrt a szem körül, ami ötször vékonyabb, mint az arcon lévő bőr, így érzékenyebb a kiszáradásra és az idő előtti öregedésre. Intenzív hidratációt biztosít, csökkenti a duzzanatot és segít csökkenteni a sötét karikákat a szem alatt. Parfümmentes összetételét tiszta sarkvidéki tavaszi vízzel és hatékony nyírlevéllel gazdagították. Kényeztesd bőröd fényűző ápolással ezzel az egyedülálló szemgéllel, amely egészséges, friss és fiatalos megjelenést biztosít.

Hatóanyagok:

  • Tiszta és oxigénnel ellátott, bőrbarát pH-értékű sarkvidéki víz biztosítja a bőr számára extra hidratálást
  • A Natural Arc Birch Sap ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag, a bőr táplált lesz és megtartja hidratáltságát
  • A Lumene Hydra technológia mikrohálózatot hoz létre a bőr felületén hidratáló anyagokkal töltve, amelyek a nap folyamán fokozatosan szabadulnak fel a bőrbe, biztosítva annak mélyebb rétegeinek hosszú távú hidratálódását.
  • B5-provitamin

Használat:
Vigyél fel egy kis csepp gélt a szemkörnyezet alaposan tisztított területére, és óvatosan masszírozd be. A termék mindennapos használatra alkalmas.

Bőr típus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Összetétel:
AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, BETAINE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, PROPANEDIOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, TREHALOSE, UREA, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, SODIUM HYDROXIDE, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, SODIUM BENZOATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SUPEROXIDE DISMUTASE, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, GLUCOSE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT.


Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Típus
Gel Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Krém típusa

Típus
Gel Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LUMENE Lähde hidratáló szemgél 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LUMENE Lähde Purity Dew Drops Hydration Eye Gell 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LUMENE Lähde Hydratačný Očný Gél 15 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ