A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Manikűr-pedikűr készletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
(17)
Uniszex
(13)
Tok anyaga
Bőr
(17)
Velúr
(5)
Textil
(1)
Eszközök száma
1
(1)
2
(3)
3
(9)
5
(5)
6
(5)
A készlet tartalma
Fehérítő köröm alá
(1)
Körömcsipesz
(4)
Csere borotvapengék
(1)
Körömolló
(25)
Körömreszelő
(26)

Egy jó minőségű pedikűr manikűr készlet alapvető fontosságú mindenki számára, hiszen a köröm és a lábköröm rendszeres ápolása elengedhetetlen a megfelelő higiénia szempontjából. Mindkét készlet tartalmazza a teljes körű otthoni kéz- és lábápoláshoz nélkülözhetetlen eszközöket. Olvass tovább, hogy megtudd, mi alapján lehet választani.

Tovább

Otthoni manikűr készlet: az összes szükséges eszközt tartalmazza

A körmök rendszeres törődést igényelnek. Egy minőségi manikűr készlet minden eszközt biztosít a köröm otthoni vágásához és kiigazításához. Egy praktikus körömvágó készlet számos előnnyel jár.

  • A rendszeres vagy hirtelen felmerülő körömápoláshoz szükséges eszközöket egyaránt tartalmazza.
  • Kompakt méretű, így elfér egy utazótáskában vagy kézi táskában.
  • Akkor teheted rendbe a körmödet, amikor neked a legalkalmasabb.
  • Egy alap vagy úti manikűr szett ára általában nem túl magas.

Mit tartalmaz egy manikűr készlet?

Egy alap körömvágó készlet általában három részből áll. A kis manikűr tok egy ollót, egy körömreszelőt és egy körömcsipeszt rejt. A nagyobb készletekben szemöldökcsipesszel vagy bőrfeltolóval is találkozhatsz. Egy professzionális manikűr szett akár 23 eszközt is tartalmazhat. Válassz annak függvényében, hogy mi mindenre fog kiterjedni nálad az otthoni manikűr készlet használata.

i

Egy minőségi manikűr készlet értékes ajándék lehet

Egy minőségi manikűr készlet szép és praktikus ajándék lehet, amelynek garantáltan örülni fog a megajándékozott. A kiváló minőségű eszközök tárolására gyakran egy valódi bőrből készült manikűr készlet tartó szolgál. Minőségi manikűr készlet férfiaknak és nőknek egyaránt kapható, motívumok egész sora közül választhatsz.

Manikűr készlet több különböző körömreszelővel

Különböző szemcseméretű körömreszelőre van szükséged? Létezik olyan manikűr szett, amelyben kizárólag körömreszelők találhatók. Ezek különböző szemcsemérettel rendelkeznek, hogy a körömreszelés minden egyes lépéséhez kéznél legyen a megfelelő körömreszelő.

Mit tartalmaz egy pedikűr készlet?

A pedikűr készlet a köröm- és körömágybőr ápolás alapvető eszközei mellett a sarok területén előforduló bőrkeményedés kezelésére és eltávolítására szolgáló eszközöket is rendelkezésedre bocsájtja. A pedikűr készlet nem feltétlenül csak a lábápolásra szolgáló speciális eszközöket tartalmazza. A tokban általában pedikűr és manikűr eszközök is helyet kapnak.

Pedikűr készlet sarokreszelővel

Fontosnak tartod, hogy a lábadon ne csak a körmöd, hanem a sarkad is szép legyen? Akkor neked az olyan pedikűr készlet lesz a legjobb, amelyben sarokreszelő is található.

Szeretnél többet törődni a sarkad megjelenésével és egészségével? Egy elektromos sarokreszelő megkönnyíti a sarok tájékán lévő elhalt, száraz bőr eltávolítását.

Szükséges-e a pedikűr szike?

A pedikűr szike és a talpkés precíziós eszközök, amelyek tökéletesen eltávolítják a sarkon kialakuló száraz, megkeményedett bőrt. A bőrkeményedés és a repedezett sarok nem néz ki valami jól, és ráadásul fájhat is. De vigyázz, a szike nagyon éles, használata körültekintést és tapasztalatot igényel, ezért inkább a professzionális pedikűr készlet részeként találkozhatsz vele.

Manikűr és pedikűr: Mi a fő különbség?

A manikűr és a pedikűr kozmetikai eljárások. A manikűr a kéz és a rajta lévő köröm ápolásával foglalkozik, a pedikűr során pedig a lábköröm és a lábfej ápolására helyeződik a hangsúly. Ez a különbség tükröződik a manikűr és pedikűr készlet tartalmában is.

Manikűr és pedikűr - nem csak körömvágás. Ezek a kezelések magukban foglalják a kéz és láb átfogó ápolását, beleértve a lábápoló maszkok és pakolások alkalmazását.

Manikűr készlet férfiaknak és nőknek - mi a különbség?

A női és férfi manikűr készlet csak a tok stílusában és színében különbözik. Egyéb jelentős különbségek nincsenek. A legfontosabb dolog az eszközök száma, minősége és típusa, amelyek mindkét nem számára univerzálisak.

Manikűr készlet nőknek
Manikűr készlet nőknek

Manikűr készlet férfiaknak
Manikűr készlet férfiaknak

Egy elegáns női manikűr készlet minden női táskában megbújik

Egy női manikűr készlet minden nő számára kötelező. Rendszeresen használni fogod, még akkor is, ha rövidek a körmeid. Az eszközöket tartalmazó manikűr tok lehet mintás vagy egyszínű.

A manikűr készlet férfiaknak otthoni használatra és utazáshoz is alkalmas

A manikűr készlet férfiaknak általában csak a tok kialakításában különbözik a nőknek szánt készletektől, de kapható olyan speciális készlet is, amely kifejezetten a férfiak számára szükséges eszközöket, például borotvát vagy szakállfésűt is tartalmaz.

i

A körömápoló szett tokja különböző anyagokból készülhet. A manikűr készlet tartó lehet valódi bőrből vagy műbőrből, de választhatsz olcsóbb textil és velúrbőr tokot is.

A pedikűr manikűr készlet anyaga is befolyásolhatja a döntést

A manikűr pedikűr szett általában acél eszközöket tartalmaz, amelyek lehetnek rozsdamentes acélból, de nikkelezett vagy krómozott kivitelben is készülhetnek. Ha nem sajnálod a pénzt egy minőségi manikűr készlet és jobb minőségű eszközök beszerzésére, akkor egy aranyozott acélból vagy rózsaaranyból készült pedikűr manikűr készlet megfelelő választás lehet.

A pedikűr manikűr készlet használata után annak minden darabját tökéletesen meg kell tisztítani

A pedikűr manikűr készlet használata után annak minden darabját meg kell tisztítani, fertőtleníteni kell és hagyni kell alaposan megszáradni. Mindig gondosan mosd meg a kezed és a lábad, ideális esetben antibakteriális szappannal. A nem megfelelő higiénia bakteriális fertőzés kialakulásához vagy a körömágy alatti gomba elterjedéséhez vezethet.

Egy professzionális pedikűr készlet általában két-két körömollót és körömcsipeszt tartalmaz, a kéz, illetve a láb ápolásához.

Pedikűr manikűr készlet elektromos kivitelben

Pedikűr manikűr készlet elektromos kivitelben is kapható. Az elemes vagy vezetékes készülék mellett különböző formájú és finomságú csiszolófejek találhatók a készletben, amelyek mindegyike a körömápolás más és más területén alkalmazható. A manikűr pedikűr szett minden darabja a mellékelt tartóban vagy tasakban kényelmesen tárolható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
31 termék

Manikűr-pedikűr készletek

A Manikűr-pedikűr készletek kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó manikűr-pedikűr készletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább manikűr-pedikűr készletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb manikűr-pedikűr készletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: manikűr-pedikűr készletek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ