AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MARK SCRUB Bath tea Body Glow 400 g

Termékkatalógus
MARK SCRUB Bath tea Body Glow 400 g
Fürdősó - Holt-tengeri magnézium, mézpor és körömvirág, a fizikai és mentális terhelés utáni pihenésre - 7 225 Ft/1 kg
Kód:  KSU039 Termékszám:  8588006750775

MARK SCRUB Bath tea Body Glow 400 g

A MARK Bath Tea BODY GLOW a 100%-ban természetes Mark termékek egyike, amely a mindennapos arc- és testápolásra specializálódott. A fürdősó az összetevők tökéletes kombinációját nyújtja, amely gondoskodik a fizikális és mentális ellazulásról, valamint felkészíti az elmét az egészséges és pihentető alvásra. Az epsom és Holt-tengeri só kombinációja ellazítja az izmokat a fizikai igénybevétel után, továbbá enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat. A mézpor és a körömvirág együttese kiegészíti a két kivételes só hatásait. Ennek köszönhetően a fürdő után az irritált és viszkető bőr megnyugszik, regenerálódik, majd hidratálttá és puha tapintásúvá válik. Lazíts a testet és lelket is gyógyító Markkal!

A MARK Bath tea BODY GLOW fürdősó legfontosabb jellemzői

  • A Mark face and body természetes kozmetikum tanúsított összetevőkből készült
  • Mark fürdőkeverék epsom és Holt-tengeri sóval
  • Kiegyensúlyozott természetes formula a bőr táplálására, regenerálására és megnyugtatására
  • A bőrhibák javításának, illetve a bőr tisztításának és hidratálásának természetes útja
  • A Mark Bath tea Body Glow megnyugtatja a bőrt, beleértve a viszkető és irritált bőrt is
  • Pihentető fürdőkeverék a fizikai és szellemi pihenéshez, valamint az egészséges alváshoz
  • 100%-ban természetes termék tartósítószerek, illatanyagok, színezékek stb. nélkül

Hatóanyagok:

  1. Holt-tengeri só - gazdag fontos ásványokban és nyomelemekben (vas, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, stb.), amely hozzájárul az olyan bőrbetegségek tüneteinek csökkentéséhez, mint az akne, az ekcéma vagy a pikkelysömör. Fürdés közben a bőr alsóbb rétegeibe hatolva nyugtatja a bőrt.

  2. Epsom (magnézium-szulfát) só - a magnézium só természetes formája, amely csökkenti a gyulladást és hozzájárul a megfelelő izom- és idegfunkciókhoz, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő tulajdonságain keresztül tisztítja a pórusokat, ezáltal felveszi a harcot a pattanások ellen, segít a vérrögök kialakulásának megakadályozásában, nyugtatja az izom- és ízületi fájdalmakat, enyhíti a duzzanatot és nehéz, fáradt láb-érzést, ráadásul a stressz- és nyomáscsökkentő hatása révén pihentető alvást biztosít.
  3. Körömvirág - gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású, hozzájárul a bőrgyulladások, gombák, ekcéma vagy reumatikus eredetű fájdalmak csökkentéséhez, nyugtatja a bőrt és csökkenti az irritációt és a bőrpírt.
  4. Mézpor - segít a bőr természetes hidratációjának fenntartásában, revitalizáló és regeneráló hatással bír, amelynek köszönhetően puhítja és nyugtatja az irritált és viszkető bőrt, ideális száraz és érzékeny bőr ápolásához.

A felhasználás módja:
Önts megfelelő mennyiségű fürdőkeveréket (egy fürdéshez körülbelül 60 - 70 g) a meleg fürdővízbe vagy a mellékelt pamut tasakba. Keverd össze a vizet a fürdőkeverék feloldódásához, majd oszlasd el egyenletesen. Vegyél egy sóval és virágokkal gazdagított fürdőt 15-20 percig. A fürdő után öblítsd le a bőröd tiszta vízzel. A Mark face and body fürdőkeveréket száraz helyen tárold.

MARK Tipp:
Legfeljebb hetente három alkalommal használd a fürdőkeveréket. A sókeverék fürdőnkénti adagja ne haladja meg a 400 g-ot. A pamut tasakot többször is használhatod, csak öblítsd ki és hagy megszáradni.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, érzékeny és száraz bőr, puha bőr

Összetétel:
Magnesium Sulfate (epsom só), Sodium Chloride (Holt-tengeri só), Mel & Maltodextrin (mézpor), Flos Calendulae (körömvirág)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Tömeg

Tömeg
400 g (0,4 kg) Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdősó Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MARK SCRUB Bath tea Body Glow 400 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARK SCRUB Bath tea Body Glow 400 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MARK face and body Prírodná zmes do kúpeľa s Epsomskou soľou MARK Bath tea BODY GLOW 400 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ