MARK SCRUB testtea 400 g

Termékkatalógus
MARK SCRUB testtea 400 g
Fürdősó - himalájai és a Holt-tengeri sóval, a levendula, a zsálya és a rózsaszirom illóolajjaival, a kellemes harmónia és a nyugalom érdekében - 7 975 Ft/1 kg
Kód:  KSU040 Termékszám:  8588006750751

MARK SCRUB testtea 400 g

A MARK Bath Tea BODY GLOW a 100%-ban természetes Mark termékek egyike, amely a mindennapos arc- és testápolásra specializálódott. A fürdősó az összetevők tökéletes kombinációját nyújtja, amely gondoskodik a pihenésről, ellazulásról, valamint a harmónia és nyugalom állapotáról. A Himalája só és a Holt-tengeri sókombinációjával nyugtatja meg a bőrt, kiegyensúlyozza a bőr pH értékét és fokozza a természetes védőképességét. A tápláló mandulaolaj és a rózsasziromokkal gazdagított illóolaj egészíti ki ezt a két kivételes sófajtát. Ezeknek köszönhetően a fürdő után a bőröd regenerálódik, táplált és kellemes érintésűvé válik. Pihenj egyet a Mark fürdősóval,amely gyógyír a testnek és léleknek.

A MARK Bath tea BODY LOVE fürdősó keverék legfontosabb jellemzői

  • A Mark face and body természetes kozmetikum minősített összetevőkből készült
  • A Mark fürdőkeverék Himalája sóból és Holt-tengeri sóból készült
  • Kiegyensúlyozott természetes formula a bőr táplálására, regenerálására és megnyugtatására
  • Természetes mód a bőrhibák helyreállítására, illetve a tiszta és hidratált bőrért
  • A Mark Bath tea Body Love a sima, táplált és kellemes érintésű bőrért
  • Pihentető fürdőkeverék a pihenéshez, harmóniához és nyugalomhoz
  • 100%-ban természetes termék tartósítószerek, illatanyagok, színezékek stb. nélkül

Hatóanyagok:

  1. Holt-tengeri só - gazdag fontos ásványokban és nyomelemekben (vas, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, stb.), amely hozzájárul az olyan bőrbetegségek tüneteinek csökkentéséhez, mint az akne, az ekcéma vagy a pikkelysömör. Fürdés közben a bőr alsóbb rétegeibe hatolva nyugtatja a bőrt.
  2. Himalája só - segít a bőr pH értékének és a testben található ásványok kiegyensúlyozásában, gazdag kalciumban, magnéziumban, káliumban, rézben és vasban.
  3. Mandulaolaj - regenerálja és megnyugtatja a bőrt, táplálta és puhává teszi, ideális a száraz és az érzékeny bőrre is.
  4. Levendula illóolaj - nyugtató és pihentető hatással bír, hozzájárul a harmóniához, enyhülést jelent a belső feszültségre és idegességre, fertőtlenítő hatásának köszönhetően segít a bőrfertőzések, gyulladások és izomgörcsök esetén.
  5. Szerecsendió illóolaj - elősegíti a pihentető és egészséges alvást és hozzájárul a hormonális egyensúlyhoz, támogatja a keringés rendszerét, enyhíti a menstruációs problémákat és a PMS tüneteit.
  6. Rózsalevél - antibakteriális, vírusölő és gombaölő hatással bír, magas C-vitamin tartalmának és antioxidáns tulajdonságának köszönhetően megvédi a bőrt a külső behatásoktól, emellett segít a reumás és a menstruációs fájdalmak csökkentésében.

Felhasználás módja:
Önts megfelelő mennyiségű fürdőkeveréket (egy fürdéshez körülbelül 60 - 70 g) a meleg fürdővízbe vagy a mellékelt pamut tasakba. Keverd össze a vizet a fürdőkeverék feloldódásához, majd oszlasd el egyenletesen. Vegyél egy sóval és virágokkal gazdagított fürdőt 15-20 percig. A fürdő után öblítsd le abőröd tiszta vízzel. Tárold a MARK face and body fürdőkeveréket száraz helyen.

MARK Tipp:
Legfeljebb hetente három alkalommal használd a fürdőkeveréket. A sókeverék fürdőnkénti adagja ne haladja meg a 400 grammot. A pamut tasakot többször is használhatod, csak öblítsd ki és hagyd megszáradni.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, érzékeny és száraz bőrre, puha bőrre

Összetétel:
Sodium Chloride (Holt-tengeri só, himalája só), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandulaolaj), Flos Rosae Centifoliae (százlevelű rózsa), Cananga Odorata Flower Oil (ilang-ilang illóolaj), Salvia Sclarea Oil (zsálya illóolaj), Lavandula Angustifolia Oil (levendula illóolaj)

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MARK SCRUB testtea 400 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARK SCRUB Bath tea Body Love 400 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MARK face and body Prírodná zmes do kúpeľa s Himalájskou soľou MARK Bath tea BODY LOVE 400 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ