AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml

Termékkatalógus
MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml
4,9 26 értékelés
Alapozó - közepes fedésű, hosszantartó, érintésálló és parfümmentes, árnyalat: Light, minden bőrtípusra, állaga: folyékony, űrtartalom: 35 ml, hatás: mattító és egységes bőrszín - 82 571,43 Ft/1 l
Változat
Kód:  DEKO3592 Termékszám:  50683376

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml

A Max Factor Lasting Performance Foundation hosszan tartó alapozót olyan hölgyek számára tervezték, akik szeretik sminkelni magukat, ugyanakkor fontos számukra az egészséges és kifogástalan megjelenés. A folyékony állagú alapozó könnyen és egyenletesen oszlik szét a bőrön, még 8 órás viselet után is megőrzi a csodálatosan szép és természetes hatását. Bársonyosan matt megjelenést biztosít a bőrnek, elfedi az összes bőrhibát ésegységesíti a bőrtónust. Különleges szilíciumot tartalmazó összetételének köszönhetően tökéletesen szívja fel a felesleges zsírt a bőrről és nem tömíti el a pórusokat sem. A speciális érintésálló tulajdonságának hála nem szükséges amiatt aggódnod, hogy összekened az alapozóval a ruháidat, hiszen az alapozó színezett pigmentjei az arcodon maradnak. Az alapozó nem tartalmaz színezékeket és ezért alkalmas még az érzékeny bőrűekszámára is. A prémium minőségű luxus termék használata után a bőröd hihetetlenül sima és puha, illetve tökéletesen sminkelt és ápolt lesz, a természetes és egészséges megjelenés előnyeivel.

Árnyalat:
100 Fair

Hatása:
A termék használatával természetes és selymesen puha bőr érhetsz el anélkül, hogy eltömítenéd a pórusaidat vagy túlzottan zsírosítanád a bőröd. Tökéletesen egységes bőrtónust és matt megjelenést eredményez.

Használat:
Vidd fel az alapozót egyenletesen az arc közepétől oldalirányban kifelé haladva.

Bőrtípus:
A termék zsíros bőrre készült, és érzékeny bőrre is alkalmas.

Térfogata:
35 ml

Összetétel:
Aqua, cyclopentasiloxane, propylene glycol, dimethicone, talc, aluminum starch octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 dimethicone, sodium chloride, PVP, laureth-7, trihydroxystearin, methicone, arachidyl behenate, titanium dioxide (Nano), silica, polyglyceryl-4 Isostearate, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, hexyl laurate, ethylene/methacrylate copolymer, synthetic wax, ethylene brassylate, Behenic Acid,Polyethylene, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Dehydroacetate, methylparaben, propylparaben [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499]


Paraméterek

Csomagolás típusa
Tubusban Kész!
Űrtartalom
35 ml Kész!
Típus
Alapozó Kész!
Specifikáció
Dekor kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros, Minden bőrtípusra Kész!

Csomagolás

Csomagolás típusa
Tubusban Kész!
Űrtartalom
35 ml Kész!

Típus

Típus
Alapozó Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros, Minden bőrtípusra Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hosszantartó, Érintésálló, Parfümmentes Kész!
Hatás
Mattító, Egységes bőrszín Kész!

Konzisztencia

Konzisztencia
Folyékony Kész!

Fedés

Védelem
Közepes fedésű Kész!

Árnyalat

Árnyalat
Light Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ