AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss

Termékkatalógus
MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál, szájfény
Kód:  KSDS1448 Termékszám:  8592807430514

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss Megszűnt

MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss

Ez az aranyos, cukorka formájú ajándékcsomag szempillaspirált és szájfényt tartalmaz. A MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss készlet dús, hosszú szempillákat biztosít legyezőhatással és ragyogó ajkakkal. A MAYBELLINE karácsonyi Lash Sensational Mascara és Lifter Gloss kollekciójának ajándék kozmetikai szettje minden olyan nőt boldoggá tesz, aki szeret vigyázni magára, a férfiaknak pedig nem kell aggódniuk az ajándékcsomagolás miatt. A doboz csodálatos ünnepi kiszerelésben érkezik. 

A MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss kozmetikai ajándékcsomag főbb tulajdonságai

  • Karácsonyi dekoratív kozmetikai csomag minden nőnek és lánynak, aki szeret gondoskodni megjelenéséről
  • A MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss készlet szempillaspirált és szájfényt tartalmaz
  • Az ajándék készletben található termékek biztosítják a telt, hosszú szempillákat legyezőhatással és ragyogó ajkakkal
  • A Lash Sensational Mascara textúrája hosszú ideig tartós, a szempillaspirál nem csomósodik vagy maszatolódik
  • A MAYBELLINE NEW YORK szájfény friss és hidratált megjelenést kölcsönöz az ajkaknak
  • Az ajándék kozmetikai készlet már ünnepi csomagolásban érkezik, így nem kell aggódni a karácsonyi papír és a szalag miatt

A MAYBELLINE NEW YORK Box szempillaspirál nem csomósodik vagy maszatolódik el

A Lash Sensational szempillaspirál tökéletesen dúsítja és hosszabbítja a szempillákat. Az enyhén ívelt kefe megbízhatóan viszi fel a sminket, a tövektől a végekig színez, és tökéletesen szétválasztja a szempillákat. A gazdag formula sminkelés közben táplál és hidratál. A szempillaspirál alkalmazása után szemeid optikailag nagyobbnak, kihívóbbnak és mindenekelőtt csábítóbbnak tűnnek majd. Kényeztesd magad a tökéletes megjelenéssel és gyönyörűen kifejező tekintettel! Vidd fel a szempillákra hosszú mozdulatokkal a tövektől a végekig. Szükség esetén, a drámai hatás elérése érdekében ismételd meg a felvitelt. 

Optikailag teltebb ajkak a Lifter Gloss segítségével

A MAYBELLINE NEW YORK szájfény gyönyörű színt kölcsönöz ajkaidnak, amitől igazán frissnek tűnnek majd! A fényvisszaverődés bársonyos csillogását az ajakfényben található apró gyöngyházfényű csillámrészecskék biztosítják. A szájfény eredeti árnyalataival az ajkaid teltebbnek tűnnek, mint valaha, a csillogás pedig magával ragadó megjelenést kölcsönöz nekik. MAYBELLINE NEW YORK Lifter Gloss hialuronsavval dúsított, hogy az ajkakat a szájfény viselésének teljes ideje alatt hidratálja. Egyszerűen vidd fel az ajkak közepére, és dörzsöléssel oszlasd el.


Összetétel

Lash Sensational szempillaspirál készítmény:
Víz, Propylene glycol, Sztirol/akrilátok/ammónium-metakrilát kopolimer, Poliuretán-35, Cera alba/méhviasz, Szintetikus fluorflogopit, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-200 glicerin-sztearát, Etiléndiamin/stearil-dimer-dilinoleát kopolimer, Copernicia cerifera cera/carnauba viasz, Stearic acid, Palmitinsav, Etilén/VA kopolimer, Alcohol denat., Paraffin, Aminometil-propándiol, Glicerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Butylene glycol, Xanthan gum, Sodium laureth sulfate, Disodium EDTA Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, Silica, [+/- tartalmazhat, ci 77491, ci 77492, ci 77499/vasoxidok, ci 77007/ultramarinok, ci 77891/titándioxid, Mica, ci 75470/kármin, ci 77288/króm-oxid zöldek, ci 77742/mangánviola, ci 77510/vas(III)-ferrocianid]

Lip Lifter Gloss készítmény:
C18-36 savas triglicerid, Bis-digliceril-poliaciladipát-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polibutén, Tridecyl Trimellitate, Diizosztearil-malát, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrohidrocinnamát, Kalcium-nátrium-bórszilikát, Ethylhexylglycerin, Kalcium-alumínium-boroszilikát, Tocopheryl Acetate, Nátrium-szacharin, Szorbinsav, Alumínium-oxid, Silica, Polibutilén-tereftalát, Trihidroxisztearin, Cocos Nucifera olaj / kókuszolaj, Aluminum Hydroxide, Etilén/va kopolimer, Acrylates Copolymer, Tin Oxide, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Tokoferol, Magnézium-szilikát, Glükomannán, Parfum / Fragrance

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK Box Lash Sensational Mascara + Lifter Gloss.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ