MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml

Termékkatalógus
MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml
Rúzs - krémes, tulajdonságok: hosszantartó,
Kód:  DEKO3059 Termékszám:  3600530559855

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml Megszűnt

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml

A Pink Brown árnyalatú ajakrúzs a Maybelline New York márka Color Sensational termékcsaládjába tartozik, egy egyedülálló hidratáló ajakrúzs csodálatosan szép színben az igazán telt hatású ajkakért. A tiszta színpigmentek és a természetes méz nektár kivonat különleges kombinációjával készült. Ez kellemes, bőrpuhító érzést nyújt, nem beszélve a rúzs egyedi színéről. Az ajakrúzs olyan puha, krémes textúrával rendelkezik, amely amellett, hogy könnyed viselet, még egyszerű a használata is. A Maybelline olyan széles választékú, gazdag színeket biztosít, amelyben megtalálod a szolidabb árnyalatokat, azonban az erőteljesebb színeket is. Az új Color Sensational ajakrúzzsal az ajkaid megjelenése mindig és mindenhol kifogástalan lesz.

A Color Sensational Pink Brown ajakrúzs főbb jellemzői

  • Hidratáló ajakrúzs a telt ajkakért egyedi színben
  • Ápoló és természetes méz nektár kivonattal
  • Csak a legtisztább színpigmenteket tartalmazza
  • Lágy, krémes állagú, könnyű a használata
  • A Color Sensational rúzzsal az ajkaid egyszerűen ellenállhatatlanok lesznek

Alkalmazás:
Első lépésként határozd meg az ajkaid formáját a Color Sensational kontúrceruzával, majd vidd fel az ajakrúzst először a felső ajkadra gyengéd mozdulatokkal az ajak közepétől a szád sarkáig haladva, majd ismételd meg a folyamatot az alsó ajkadon. A rúzsozást követően itasd fel a felesleget egy papírzsebkendővel, és amennyiben szükséges, vigyél fel még egy réteg ajakrúzst a hosszan tartó, tökéletes végeredmény érdekében. Az igazán precíz sminkeléshez és a szín intenzitásának növeléséhez használhatsz rúzsesetet is.

Árnyalat:
620 - Pink Brown

Összetevők:
Lanolin liquida/lanolin oil, Sesamum indicum oil/sesame seed oil, Oleyl erucate, Cera microcristallina/microcrystalline wax, PPG-5 lanolin wax, Acetylated lanolin, Cera alba/beeswax, Alumina, Disteardimonium hectorite, Calcium aluminum borosilicate, Tocopheryl acetate, Acrylic acid/isobutyl acrylate/isobornyl acrylate copolymer, Parfum/fragrance, Pentaeryhrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Synthetic fluorphlogopite, Silica, Calcium sodium borosilicate, Benzyl alcohol, Tin oxide, Mel/honey, Polyethylene terephthalate, Aluminum hydroxyde,Acrylates copolymer, Pearl powder, Dimethicone

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Tok
Teljes Kész!
Textúra
Krémes Kész!
Tulajdonságok
Hosszantartó Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Tok

Tok
Teljes Kész!

Textúra

Textúra
Krémes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hosszantartó Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 620 Pink Brown 4 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ