A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 10 Ivory 7,5 g

Termékkatalógus
MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 10 Ivory 7,5 g
Alapozó - normál bőrre,
Kód:  DEKO1776 Termékszám:  30170735

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 10 Ivory 7,5 g Megszűnt

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 10 Ivory 7,5 g

Olyan sminkterméket keresel, amellyel mindent egy lépésben letudhatsz? Válaszd a MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool terméket. Ez a többfunkciós alapozó stick megegyszerűsíti a mindennapos sminkelést. Alkalmas a klasszikus sminkhez, korrektorként, kontúrozásra és a bőr világosítására is highlighter-ként a tökéletes smink érdekében. Sokoldalúsága miatt nagyszerű az utazáshoz. Mindig nálad lehet.

MAYBELLINE NEW YORK - 10 Ivory stift legfontosabb jellemzői

  • A MAYBELLINE NEW YORK egy többfunkciós alapozó stift
  • Megegyszerűsíti a mindennapos sminkelést
  • Helyettesíti az alapozót, a korrektort, az arckontúrt és a highlighter-t
  • Elfedi a bőrhibákat és világosítja a bőrt
  • A SuperStay Stick Pro Tool bársonyosan matt megjelenést biztosít
  • Egységesíti a bőr tónusát és gyönyörűen simává varázsolja
  • Magas fedőképesség és lágy textúra
  • Praktikus szivacsos applikátorral
  • A MAYBELLINE NEW YORK stift alkalmas utazáshoz

Mire képes a MAYBELLINE NEW YORK terméke?

A MAYBELLINE NEW YORK stift elfedi a bőrhibákat, és bársonyos, matt megjelenést biztosít. A bőr egységes tónusú lesz és gyönyörűen sima. A SuperStay Stick Pro Tool stift világosítja a bőrt. A stift krémes állagú és kiváló fedőképességgel rendelkezik.  

Egyszerű felvitel a tökéletes sminkeléshez

A SuperStay Stick Pro Tool könnyen felvihető a bőrre, lágy az állaga. A MAYBELLINE NEW YORK stiftet egy praktikus szivacs segítségével viheted fel az arcodra, amely a stift másik oldalán található. Ennek az applikátornak köszönhetően egyszerűen és egyenletesen oszlathatod el a terméket. Most már otthon vagy útközben is elkészítheted hibátlan és tartós, professzionális sminkedet.

Alkalmazás:
Vidd fel a bőrre a kívánt felhasználási célnak megfelelően - mint például a teljes arc alapozása, a bőrhibák elfedése korrektorral, kontúrozás az arcvonások kiemeléséhez, vagy highlighter-ként, például az arccsonton vagy a szemöldök alatt. Ezután dolgozd el a terméket a másik végén található szivaccsal.

Összetevők: 
PHENYL TRIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, AQUA / WATER, NYLON-12, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, [+/- MAY CONTAIN CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77713 / MAGNESIUM CARBONATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE] D215036/1 2 7.5g FPO 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós alapozó stift 10 Ivory 7,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Super Stay Stick Pro Tool 10 Ivory 7,5 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová make up tyčinka 10 Ivory 7,5 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ