Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 25 Classic Nude 7,5 g

Termékkatalógus
MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 25 Classic Nude 7,5 g
Alapozó - bármilyen típusú bőrre,
Kód:  DEKO1778 Termékszám:  30170742

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 25 Classic Nude 7,5 g Megszűnt

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 25 Classic Nude 7,5 g

Olyan sminket keresel, amely mindent egy lépésben képes kezelni? Válaszd a MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool-t. Ez a többcélú smink stift egyszerűsíti a napi smink elkészítését. Tökéletes klasszikus smink elkészítéséhez, de korrektorként, kontúr stiftként és kiemeléshez is használhatod. Sokoldalúságának köszönhetően nagyszerű utazáshoz. Mindig veled lehet.

A MAYBELLINE NEW YORK - 25 Classic Nude make-up legfontosabb jellemzői

  • MAYBELLINE NEW YORK többfunkciós make-up
  • Egyszerűsíti a mindennapi sminket
  • Sminkként, korrektorként, kontúr stiftként és kiemelőként is használhatod
  • Elfedi a bőr tökéletlenségeit és ragyogóvá teszi
  • A SuperStay Stick Pro Tool bársonyos matt megjelenést ad
  • Egyesíti a bőr tónusát és egyenletes megjelenést nyújt
  • Magas fedő képességgel és sima textúrával rendelkezik
  • Praktikus hab applikátor
  • A MAYBELLINE NEW YORK make-up ideális utazáshoz

Mit nyújt a MAYBELLINE NEW YORK Make-up?

A MAYBELLINE NEW YORK make-up elfedi a bőr tökéletlenségeit, és bársonyos, matt megjelenést biztosít. Bőröd egységes árnyalatú és sima lesz. A SuperStay Stick Pro Tool ragyogóvá varázsolja a bőrt. A make-up krémes állagú és kitűnő elfedő tulajdonsággal rendelkezik.  

Egyszerű alkalmazás a tökéletes sminkhez

A SuperStay Stick Pro Tool-t könnyen alkalmazás és krémes állag jellemzi. A MAYBELLINE NEW YORK make-up-ot a praktikus hab applikátor segítségével viheted fel, amely a stift másik oldalán található. Ennek az applikátornak köszönhetően egyszerűen és egyenletesen eloszthatod a krémet. A professzionális make-up segitségével tökéletes és hosszan tartó sminket készíthetsz otthon vagy utazás közben.

Alkalmazási módszer:
A kívánt felhasználásnak megfelelően vidd fel arcodra- az egész arcra, vagy az apróbb hibák elfedéséhez korrektorként, az arc vonalainak kiemeléséhez pedig  kontúrként használhatod, de nyíltabb, ragyogóbb hatást is elérhetsz vele ha az arccsont vonalában vagy a szemöldök alá viszed fel. Az eszköz másik oldalán található applikátor segítségével dolgozd el a krémet.

Összetétel:PHENYL TRIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, AQUA / WATER, NYLON-12, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, [+/- MAY CONTAIN CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77713 / MAGNESIUM CARBONATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE] D215036/1 2 7.5g FP



Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 25 Classic Nude 7,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Super Stay Stick Pro Tool 25 Classic Nude 7,5 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 25 Classic Nude 7,5 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ