AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MILVA Chinin

Termékkatalógus
MILVA Chinin
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalm: Chinin sampon - 500 ml, víz szórófejes palackban - 200 ml, balzsam - 200 ml, maszk - 200 ml, Sensitive Bamboo tusfürdő - 300 ml
Kód:  VLS1180 Termékszám:  9789023167013

MILVA Chinin

A Milva Chinin nagyszerű és praktikus kozmetikai ajándékkészlete gondoskodik a tökéletesen ápolt hajról és bőrről. A kinin tartalmú hajápoló termékek elősegítik az erősebb és tápláltabb hajszálak növekedését, miközben a tusfürdő gyengéden ápolja a bőrödet. A természetes kozmetikumokból álló készlet tartalmaz egy sampont, egy kondicionálót, egy hajmaszkot, egy hajápoló spray-t és egy tusfürdőt. Add meg a hajadnak és a bőrödnek azt az ápolást, amelyet megérdemel, a Milva kozmetikumokkal.

A Milva Chinin ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A Milva Chinin női folyékony sampon hatékonyan akadályozza meg a hajhullást
  • A természetes sampon serkenti az egészséges és erős haj növekedését
  • A kondicionáló javítja és fokozza a haj szerkezetét
  • Védi a hajat a forró levegőtől és az UV sugárzástól
  • A Milva kinin maszk megvédi a hajat a vegyszerek okozta sérüléstől
  • A Milva termékek nem tartalmaznak szilikonokat vagy parabéneket, és nem tesztelték őket állatokon sem
  • A hajvíz serkenti a vérkeringést és a haj növekedését
  • A tusfürdőt kifejezetten az érzékeny bőr tisztítására fejlesztették ki

Milva Chinin sampon

A Milva Chinin folyékony női sampont kifejezetten a nehezen növekvő, hullásra hajlamos, igénybe vett és volumen nélküli hajra tervezték. Eredményesen akadályozza meg a hajhullást és gyorsítja fel az erős és egészséges hajszálak növekedését. Emellett ott is hozzájárul a haj növekedéséhez, ahol ezelőtt már nem nőtt haj. Megerősíti a hajhagymákat és ellátja azokat a szükséges energiával. Gazdag összetétele a kinin aktív hatóanyaggal készült, amely gyorsan behatol a fejbőrbe, stimulálja a vérkeringést és fokozza a mikro-keringést, így fokozott tápanyagokkal látja el a hajat. A termék alkalmas a mindennapos és hosszútávú használatra. A Milva sampon növényi alapú, mentes a szilikontól és a szintetikus olajoktól és nem tesztelték állatokon sem.

Hatóanyagok:
A kínafakéreg felébreszti az alvó hajhagymákat, elősegíti a növekedésüket és táplálja azokat. Csökkenti a hajhullást is.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozd be, hogy habot képezz. Ezt követően alaposan öblítsd le a sampont. Amennyiben egy héten több mint 1 vagy 2 alkalommal mosol hajat, használd a kinin tartalmú sampont felváltva egy hidratáló samponnal. A kinin kiszáríthatja a hajadat, így nem alkalmas a száraz vagy érzékeny fejbőrrel rendelkezők számára.

Milva Chinin hajbalzsam

A Milva Chinin kondicionáló természetes olajokat és kivonatokat tartalmaz, amelyek meghosszabbítják a kinin hatását, elősegítik a haj növekedését, táplálják és hidratálják a hajat illetve javítják a haj szerkezetét és ragyogást kölcsönöznek. A kondicionáló másik előnye, hogy megvédi a hajat az UV sugárzástól és a hajszárító okozta forró levegőtől, így hajformázás közben nem szükséges aggódnod a hajad miatt. A Milva Chinin kondicionáló rendszeres használatával gyönyörű, egészséges, dús és rugalmas lehet a hajad.

Használat:
Ajánljuk a kinin tartalmú samponok használatát. Vigyél fel egy kis mennyiségű kondicionálót a tenyeredbe, és oszlasd szét a nedves hajadon körülbelül a hajhossz közepétől egészen a hajvégekig. Hagyd hatni rövid ideig, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20,Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin, Bambusa Arundinacea Extract, Calendula Officinalis, Taraxacum Officinalis, Helianthus Annuus Seed Oil, Daukus Carota, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol,Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Milva Chinin hajmaszk

Gondoskodj a hajadról és add meg a számára szükséges hidratálást, táplálást, és mély regenerálást a kinin tartalmú Milva hajmaszkkal. Használata után a problémás, elgyengült és igénybe vett hajad rugalmas, ragyogóan fényes és igazán dús lesz. Emellett a Milva hajmaszk megvédi a vegyszerek okozta kémiai sérülésektől és megkönnyíti a kifésülést is. A fejbőr és a hajszálak mélyére hatol és ott szünteti meg a hajhullást és a haj töredezettségének jelenségét illetve a korpásodást és a természetes nedvességtartalom problémáját is. Másik előnye, hogy szabályozza a faggyútermelést a hajtöveknél és helyreállítja a hajhullást is. A hajmaszkot nem tesztelték állatokon és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket.

Használat:
Vigyél fel 30-50 ml hajmaszkot a frissen mosott és nedves hajadra. Masszírozd be a fejbőrbe és az egész hajhosszba a hajtövektől a hajvégekig. Ezután fésüld át a hajadat az ujjaiddal vagy használj egy nem túl sűrűn fogazott fésűt. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajadból. Használd heti 1 alkalommal a hosszú távú hatás érdekében.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Prunus Amyglalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Ceteareth-25, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Milva Chinin hajápoló spray

A Milva kinin tartalmú hajápoló behatol a fejbőrbe, ahol stimulálja a vérkeringést és a haj növekedését, megerősíti a hajhagymákat és mérsékli vagy teljesen megszünteti a hajhullást is. Emellett nagyszerűen kifejti a hatását a sérült és igénybe vett hajon is. A hajápoló tejet használhatod akár minden nap, nem zsírosítja vagy nehezíti el a hajadat. A Milva hajápolót használhatod azután is, hogy elérted a kívánt eredményt, annak érdekében, hogy megőrizd a hajad megfelelő állapotát és megjelenését.

Használat:
Fújd fel a hajadra körülbelül 15 cm-es távolságból. Gyengéden masszírozd be a hajápolót az ujjbegyeddel.

Milva Sensitive tusfürdő

A Milva Sensitive tusfürdő bambusz kivonattal készült és kimondottan az érzékeny bőr mosására és alapos tisztítására tervezték, puha és sima bőrt kölcsönöz. A tusfürdő gazdag habot képez a magnólia, a bazsarózsa és más összetevők kellemes illatával, amellyel minden fürdés egy kellemes wellness élmény lehet.

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű tusfürdőt a tenyeredbe, képezz habot, mosd meg az egész testedet majd alaposan öblítsd le.


Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MILVA Chinin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Chinin . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MILVA Chinin.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ