Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MILVA Forte

Termékkatalógus
MILVA Forte
Hajápoló szett - tartalma: Chinin Forte sampon 500 ml, Víz spray 200 ml, Kondicionáló 200 ml, Maszk 200 ml, Relax tusfürdő 300 ml
Kód:  VLS1181 Termékszám:  9789023167020

MILVA Forte

A Milva Forte ajándékszett 5 egyedülálló szépségápolási és testápoló terméket kínál. A szett magában foglalja a Milva Chinin Forte természetes hajápoló sampont, a Milva Chinin Forte hajvíz spray-t, a Milva regeneráló hatású kondicionálót, a Milva Chinin Forte hajmaszkot és a Milva Relax tusfürdőt is. A hajápoló kozmetikumok a hajhullásra hajlamos vékony szálú haj ápolására kifejlesztett kinint tartalmazzák. Ezeket a termékeket férfiak és nők egyaránt eredményesen alkalmazhatják a hajuk helyreállításához és a hajhullás okozta problémák enyhítésére. A Milva Relax tusfürdő enyhülést hoz testnek és léleknek, csodálatos illatával különösen a nőket örvendezteti meg.  

A Milva Forte ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet egyedülálló haj- és testápoló termékekkel
  • A Milva Forte készlete magas kinintartalmú hajápoló kozmetikumokat tartalmaz
  • Milva Chinin Forte természetes hajápoló sampon
  • Milva Chinin Forte fixáló hajvíz
  • Milva regeneráló kondicionáló
  • Milva Chnin Forte hajmaszk
  • A Milva Relax tusfürdő ellazítja a testet és kényezteti a lelket

A Milva Chinin Forte sampon megállítja a hajhullást

A MILVA Chinin Forte természetes női folyékony sampon 40%-al több kinint tartalmaz, mint más kinintartalmú hagyományos samponok, kifejezetten az akut hajhullás gyors megfékezésére tervezték. Intenzíven akadályozza meg a hajszálak kihullását és felgyorsítja az egészséges és erős hajszálak növekedésének folyamatát. Megerősíti a hajhagymákat és ellátja azokat a számukra szükséges energiával. Így a hajad erősebb, ellenállóbb és egészségesebb lehet, nem beszélve a rendkívüli tápláltságról és a gyönyörűen ragyogó fényéről. A kinin aktív hatóanyag a fejbőr mélyére hatol, stimulálja a vérkeringést és fokozza a mikro-keringést is, így fokozott tápanyaggal látja el a hajat. A termék teljesen növényi alapú, nem tartalmaz szilikonokat vagy szintetikus olajakat és nem tesztelték az állatokon sem.

Hatóanyagok:
A kínafakéreg kivonat felébreszti az alvó hajhagymákat, elősegíti a hajszálak növekedését és táplálja őket. Emellett mérsékli a hajhullást is.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra és gyengéden masszírozd be, hogy habot képezz. Ezt követően alaposan öblítsd ki a sampont a hajadból és használd a kondicionálót. Amennyiben heti több mint 1 vagy 2 alkalommal mosol hajat, úgy váltogasd a kinin sampont egy hidratáló samponnal. A kinin kiszárítja a hajadat, tehát egyáltalán nem alkalmas száraz vagy érzékeny fejbőrrel rendelkezők számára. Ezt a terméket nem hosszú távú használatra fejlesztették ki. A hajad és fejbőröd stabilizálása után továbbra is használhatsz átlagos koncentrációjú kinin tartalmú sampont hosszú távon is.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropil Betaine, Sodium Chloride,Propylene Clycol, Quinine HCL Dihydratate,Parfum, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone, Cl 17200.

A Milva Chinin Forte hajvíz az erős haj növekedésének stimulálásához

A Milva Chinin Forte hajvíz 40%-al több kinint tartalmaz, mint a hagyományos kinin tartalmú termékek. Használatával jelentősen stimulálhatod a fejbőr vérkeringését, megerősítheted a hajhagymákat és eredményesen segítheted elő az egészséges és erős hajszálak növekedését. Továbbá a túlzott hajhullás ellen is eredményes. Amennyiben az igénybe vett és elgyengült hajadnak azonnali és különleges hajápoló termékre van szüksége, úgy a Milva Chinin Forte megfelelő választás. Ezt a terméket nem tesztelték állatokon.

Használat:
Vidd fel közvetlenül a fejbőrre a hajtövekhez és gyengéden masszírozd be. Nem szükséges kiöblíteni. Ezt a terméket nem hosszú távú használatra fejlesztették ki. A hajad és fejbőröd stabilizálása után továbbra is használhatsz átlagos koncentrációjú kinin tartalmú sampont hosszú távon is.

Összetétel:
Aqua, Quinine HCl dihydrate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, hexyl cinnamal, CL17200

Milva hajkondicionáló növényi kivonatokkal

A Milva regeneráló hatású kondicionáló ideális a száraz, sérült, igénybe vett és károsodott hajra, hiszen tökéletesen regenerálja és hidratálja a hajat, gondoskodik az egészséges, fényes és dús megjelenéséről. Emellett védelmet nyújt a további sérülésektől és a kiszáradástól is. A növényi kivonatoknak és természetes olajoknak hála a Milva regeneráló kondicionáló mélyen táplálja és regenerálja a hajat, megszünteti a haj sérült szerkezetét. Használata után a hajad puha, fényes, rugalmas és dús lesz.

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiség kondicionálót a frissen mosott és nedves hajra körülbelül a haj hosszának felétől a hajvégekig. Hagyd hatni egy rövid ideig, majd alaposan öblítsd ki vízzel.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin,Chamomila Recutita Extract, Cichorius Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool

A Milva Chinin Forte hajmaszk visszaadja a haj elvesztett szépségét

Gondoskodj a hajadról és add meg a számára szükséges hidratálást, táplálást, és mély regenerálást a kinin tartalmú Milva Forte hajmaszkkal. 40%-al több kinint tartalmaz, mint a hagyományos kinin tartalmú készítmények. Használata után a problémás, elgyengült és igénybe vett hajad rugalmas, ragyogóan fényes és igazán dús lesz. Emellett a Milva Forte hajmaszk megvédi a vegyszerek okozta kémiai sérülésektől és megkönnyíti a kifésülést is. A fejbőr és a hajszálak mélyére hatol és ott szünteti meg a hajhullást és a haj töredezettségének jelenségét illetve a korpásodást és a természetes nedvességtartalom problémáját is. Másik előnye, hogy szabályozza a faggyútermelést a hajtöveknél és helyreállítja a hajhullást is. A hajmaszkot nem tesztelték állatokon és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket.

Használat:
Vigyél fel 30-50 ml hajmaszkot a frissen mosott és nedves hajadra. Masszírozd be a fejbőrbe és az egész hajhosszba a hajtövektől a hajvégekig. Ezután fésüld át a hajadat az ujjaiddal vagy használj egy nem túl sűrűn fogazott fésűt. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajadból. Használd heti 1 alkalommal a hosszú távú hatás érdekében.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

A Milva Relax tusfürdő ellazítja a testet és a lelket

A magnéziumsókkal gazdagított Milva Relax tusfürdő kellemes relaxálást nyújt a fürdőkádban. Fürdés közben a magnézium a kitágult pórusokon keresztül jut be a bőrbe, ellazítja a fáradt izmokat és segít a stressz esetén is. Mindemellett a tusfürdő az elmére is hat. A francia magnólia, az egyiptomi bazsarózsa és az afrikai moringa csodálatosan magával ragadó illatát kínálja. Ezt az erőteljes virágos illatkompozíciót az ámbra, az érzéki pézsma és a finom vanília együttese fokozza. Élvezd a lenyűgöző illatot és lazíts egyet a fürdőkádban.

Használat:
Használj 10-12 ml tusfürdőt a zuhanyozáshoz vagy a fürdéshez. Kend el a bőrödön, amíg nem képzel gazdag habot, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propyleneglycol, Magnesium Chloride, Urtica Dioica Extract, Betula alba Leaf Extract, Sodium chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool

Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MILVA Forte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Forte . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MILVA Forte.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ