30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

MILVA Hair Repair

Termékkatalógus
MILVA Hair Repair
3,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Hair Repair Stimulator sampon - 500 ml, balzsam - 200 ml, maszk - 200 ml, Peeling tusfürdő - 300 ml - 490,83 Ft/100 ml
Kód:  VLS1182 Termékszám:  9789023167044

MILVA Hair Repair

A Milva márka Hair Repair ajándékkészlete a hajápoló kozmetikumok és egy tusfürdő egyedülálló kombinációját kínálja. A hajápoló kozmetikumokat az olyan hölgyeknek fejlesztették ki, akik hullásra hajlamos, vékony szálú vagy töredezett hajjal rendelkeznek. A készletben megtalálható a Milva Hair Repair Stimulator regeneráló sampon illetve a Milva Chinin Forte kondicionáló és hajmaszk is. Továbbá a szett tartalmazza a bőrradírozó hatású fehér agyaggal dúsított tusfürdőt is, amelyetaz érzékeny bőr ápolására fejlesztettek ki. A tusfürdő gyengéden, mégis alaposan tisztítja meg a bőrt, puha, hidratált és kellemes illatú bőrt kölcsönöz.

A Milva Hair Repair ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékszett négy kozmetikummal
  • A Milva Hair Repair készlet hajápoló kozmetikumokat és tusfürdőt tartalmaz
  • Milva Hair Repair Stimulator regeneráló sampon
  • Milva kondicionáló
  • Milva Chinin Forte hajmaszk
  • Milva Peeling tusfürdő fehér agyaggal

Milva Hair Repair Stimulator regeneráló sampon a hajhullás ellen

A MILVA Hair Repair Stimulator természetesen regeneráló női sampont kimondottan az igénybe vett és sérült haj mély regenerálására készítették. Előnye a kinint, bio keratint és bambusz kivonatot tartalmazó különleges összetétele. A bio keratinnal gazdagított kinines sampon elősegíti az egészséges hajszálak növekedését, emellett megelőzi a hajhullást és a haj töredezését is. Regenerálja és táplálja a hajat, helyreállítja a vitalitását. Továbbá gondoskodik a haj teltségéről, rugalmas, bársonyosanselymes és ragyogó hajat biztosít. Alkalmas minden típusú hajra, mindennapos használatra. Növényi alapanyagokból készült, nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket és nem tesztelték állatokon sem.

Hatóanyagok:
A kinin feléleszti az alvó hajhagymákat, megelőzi a hajhullást és elősegíti a haj növekedését
A bio keratin remekel erős regeneráló hatásával
A bambusz kivonat erőt kölcsönöz a hajnak, puha és rugalmas hajat biztosít

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozd be hogy habot képezz. Ezt követően alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Sorbitol, Hydrolyzed Keratin, Lecithin, Caprylyl Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Xanthan Gum, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Milva kondicionáló növényi kivonatokkal

A Milva regeneráló kondicionáló alkalmas a száraz, sérült és igénybe vett hajra, hiszen tökéletesen regenerálja és hidratálja a hajat, gondoskodik a haj egészséges, ragyogó és dús megjelenéséről. Emellett védelmet nyújt a hajnak a sérüléssel és a kiszáradással szemben is. A benne található növényi kivonatoknak és természetes olajoknak hála a Milva regeneráló kondicionáló mélyen regenerálja és táplálja a hajat, megszünteti a haj sérült szerkezetét. Használata után a hajad puha, rugalmas, dús ésfényes lesz.

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű kondicionálót a frissen mosott és nedves hajra a hajhossz felétől egészen a hajvégekig. Hagyd hatni egy kis ideig, majd alaposan öblítsd ki vízzel.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin,Chamomila Recutita Extract, Cichorius Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool

A Milva Chinin Forte hajmaszk visszaadja a haj elvesztett szépségét

Gondoskodj a hajad ápolásáról és add meg a számára szükséges hidratálást, táplálást és mély regenerálást, amelyet a kinin tartalmú Milva Forte hajmaszk biztosít. 40%-al több kinint tartalmaz mint a hagyományos kinin tartalmú készítmények. Használata után a problémás, elgyengült és igénybe vett hajad rugalmas, ragyogóan fényes és igazán dús lesz. Emellett a Milva Forte hajmaszk megvédi a vegyszerek okozta kémiai sérülésektől és megkönnyíti a kifésülést is. A fejbőr és a hajszálak mélyére hatol ésott szünteti meg a hajhullást és a haj töredezettségének jelenségét illetve a korpásodást és a természetes nedvességtartalom problémáját is. Másik előnye, hogy szabályozza a faggyútermelést a hajtöveknél és helyreállítja a hajhullást is. A hajmaszkot nem tesztelték állatokon és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket.

Használat:
Vigyél fel 30-50 ml hajmaszkot a frissen mosott és nedves hajadra. Masszírozd be a fejbőrbe és az egész hajhosszba a hajtövektől a hajvégekig. Ezután fésüld át a hajadat az ujjaiddal vagy használj egy nem túl sűrűn fogazott fésűt. Hagyd hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajadból. Használd heti 1 alkalommal a hosszú távú hatás érdekében.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Milva Peeling tusfürdő fehér agyaggal

A Milva bőrradírozó tusfürdő fehér agyag tartalommal gyengéden, ugyanakkor eredményesen távolítja el az elhalt bőrsejteket a bőrről. Mélyen megtisztítja a bőrt, hidratáló és méregtelenítő tulajdonságokkal bír a gyulladásgátló és antibakteriális hatása mellett. Láthatóan javítja az aknétól, ekcémától vagy pikkelysömörtől szenvedő bőr textúráját és megjelenését. A bőröd selymes, sima és kellemes illatú lesz használata után. A mangó és a papaya ellenállhatatlan virágos illatát azolasz barack, a lédús körte és a fehér méz illata egészíti ki. A Milva Peeling fehér agyaggal készült tusfürdő alkalmas az érzékeny bőrre és a mindennapos használatra.

Használat:
Vigyél fel körülbelül 10 ml-t a testedre zuhanyozás vagy fürdés közben. Egy mosakodószivacs segítségével alaposan kend el a bőrödön amíg habot nem képzel, majd öblítsd le.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Kaolin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Paraméterek

Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!
Űrtartalom
1 200 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Sampon Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 200 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Sampon Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MILVA Hair Repair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Hair Repair . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MILVA Hair Repair.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ