AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krém intoleráns bőrre

Termékkatalógus
Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krém intoleráns bőrre
Arckrém - nappali, bőrtípus: száraz és érzékeny, hatás: hidratáló és nyugtató - 71 800 Ft/1 l
Kód:  TM291 Termékszám:  3600550894028 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krém intoleráns bőrre Megszűnt

Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krém intoleráns bőrre

A Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krémjét speciálisan a száraz és intoleráns bőr ápolására fejlesztették ki. Az intoleráns bőr rendkívül érzékeny és sérülékeny, a bőrfelszínt érő aggresszív külső hatásokra és némely kozmetikumra, rosszul, égő érzéssel, viszketéssel, hámlással és kellemetlen érzéssel reagál. Ez a krém finom összetételének köszönhetően intenzíven nyugtatja a bőrt, és a számára szükséges hidratálással és tápanyagokkal látja el. Enyhíti a bőr heves válaszreakcióját, és bizosítja a külső hatásokkal szembeni optimális toleranciát. 

 

Ez a bőrápoló termék hipoallergén , nem komedogén (nem mitesszerképző), és parabénmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrű tesztalanyokon vizsgálták hatásait. Orvosok közreműködésével fejlesztették ki, és korlátozott számú összetevővel alkották meg az allergia kockázatának minimalizálása érdekében. Légmentesen zárt csomagolásával állandó védelmet nyújt , így bármikor használható és nem kerülnek bele külső szennyeződések. Enyhítse bőrpanaszait ezzel az egyedülálló Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance krémmel!

 

Aktív hatóanyagai:
A Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance hidratáló bőrnyugtató krém Omega-PP komplex tartalmának köszönhetően csökkenti a bőrirritációt, illetve enyhíti a bőrviszketést és a bőr húzódó érzetét.

Hatások:

Rendszeres napiszintű használatával enyhíti a bőr heves válaszreakciót, és az intoleráns bőr ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben. A bőr nyugodt és hidratált lesz, hiszen a kellemes , irritációktól, húzódó érzettől és viszketéstől mentes kényelmes bőrérzet biztosítva van.



Alkalmazás:
A készítményt vigye fel az arcbőrre és a szemkörnyéki részre, és finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozza be!

Összetevők:

Aqua / water, squalane, propanediol, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, niacinamide, glycerine, pentaerythrityl tetraisostearate, pentylene glycol, butyrospermum parki oil / shea butter, stearyl dimethicone, polyacryloyldimethyl taurate ammonium, propylene glycol, Acrylate crosspolymer, acrylonitrile / methyl methacrylate / vinylidene chloride copolymer, bht, citric acid, glyceryl isostearate, isobutane, poloxamer 338, sodium hyaluronate, t-butyl alcohol, tocopherol

 

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Bőrnyugtató Kész!
Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!
Használat szerint
Nappali Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Bőrnyugtató Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: MIXA Atopiance 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mixa Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml hidratáló és bőrnyugtató krém intoleráns bőrre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Pro-Tolerance Rich Soothing Moisturizer 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIXA Soothing Moisturizer Rich Pro-Tolerance 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ