Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

MIZON Collagen Miniature Set

Termékkatalógus
MIZON Collagen Miniature Set
Kozmetikai ajándékcsomag - minicsomag, ápoló krémet, ampullát, tonert és emulziót tartalmaz, jótékony hatással van a bőrre, kollagénnel, utazásra alkalmas, káros anyagok nélkül, hipoallergén - 13 988,49 Ft/100 ml
14 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL889 Termékszám:  8809587528738 Gyártó honlapja:
MIZON Collagen Miniature Set 14 590 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

MIZON Collagen Miniature Set

Szeretnéd kipróbálni kedvelt MIZON Collagen termékeit? Akkor értékelni fogod ezt a minicsomagot, amivel kipróbálhasd a termékeket, és megnézhesd, hogy megfelelnek-e a bőrödnek. A csomag MIZON Collagen ápoló krémet, ampullákat, tonert és emulziót tartalmazEzek atermékek tengeri kollagént tartalmaznak, amely jótékony hatással van a bőrre. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom ráncokat, erősíti a bőrgátat és megakadályozza a bőr öregedését. A kollagén termékek hipoallergének, szilikonoktól, alkoholtól és ásványi olajoktól mentesek. A szettet útközben is használhatod, mivel a praktikus méretnekköszönhetően nem foglal sok helyet a poggyászodban.

A MIZON Collagen Miniature Set főbb jellemzői

  • MIZON Collagen Miniature kozmetikai szett, amely kezdő szettként használható
  • Praktikus csomagolás utazáshoz
  • Gyönyörű ajándék 
  • A MIZON Collagen termékek tengeri kollagént tartalmaznak, amely jótékony hatással van a bőrre
  • Lassítja a bőr öregedését és helyreállítja a bőr rugalmasságát
  • Csökkenti a finom ráncokat, halványítja a hegeket, erősíti a bőrgátat
  • Parabén-, szilikon-, alkohol- és ásványi olajmentes
  • A kollagén termékek hipoallergének

Csomag tartalma:  
Collagen Power Lifting Toner
Collagen 100 ampulla
Collagen Power Lifting Enulsion
Collagen Power lifting krém

Hatóanyagok:  
Természetes tengeri kollagén - hasonló molekuláris szerkezettel rendelkezik, mint az emberi bőrsejt kollagénje, hatékonyan gondoskodik a bőr természetes rugalmasságának helyreállításáról
Ligetszépeolaj, kamillaolaj, olívaolaj és Centella Asiatika kivonat - táplálja és egészséges színt kölcsönöz abőrnek, megszűnteti a bőr érdességét és csökkenti a hámlási hajlamot, elősegíti a rugalmasságot és simaságot.
Hialuronsav - a bőr természetes nedvességtartalmáért
Adenozin - egy tanúsított ránctalanító összetevő, amely feszesíti a bőrt
Málna kivonat - erős antioxidáns, amely segít eltávolítani a káros szabad gyököket, ezáltallelassítva a bőr öregedési folyamatát
Kínai aranyfonál - gondoskodik a bőr megnyugtatásáról

A krém alkalmazása:  
Vigyél fel kis mennyiségű krémet az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére, és óvatosan paskold be az ujjaiddal. 

A toner alkalmazása:  
A bőrápolás első lépéseként vigyél fel megfelelő mennyiséget a tiszta és száraz arcra, óvatosan oszlasd el, amíg a szérum felszívódik. 

Az emulzió alkalmazása:  
A bőrápolás második lépéseként vigyél fel megfelelő mennyiséget a tiszta, száraz arcra, óvatosan oszlasd el, amíg az emulzió felszívódik. 

Összetétel

Collagen Power Lifting Toner:

Water, 1,2-Hexanediol, Hidrolizált kollagén, Methylpropanediol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 kopolimer, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Chondrus Crispus kivonat, Ceratonia Siliqua (szentjánoskenyérfa) gumi, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Adenozin, Disodium EDTA Butylene Glycol, Réz tripeptid-1, Beta-Glucan, Theobroma Cacao (kakaó) kivonat, Coptis Japonica gyökér kivonat.

Collagen Power Lifting Emulsion:

Water, Propanediol, PEG/PPG-17/6 kopolimer, Hidrogénezett poli(C6-14 olefin), Caprylic/Capric Triglyceride Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, 1,2-Hexanediol, Cyclohexasiloxane, Szorbitán-olivate, Trehalose, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sztearinsav, Carbomer, Tromethamine, Hidrolizált kollagén, Panthenol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenozin, Xanthan Gum, Disodium EDTA Glycerin, Sodium Hyaluronate, Coptis Japonica gyökérkivonat, Palmitoil-tripeptid-5, Tocopherol, Réz tripeptid-1.

Collagen 100:

Tisztított víz, Kollagén, Butylene Glycol, Hidrolizált hosszabbítás, Sclerotium Gum, Sodium Hyaluronate, Tropolon, 1,2-oktándiol, Trehalose, Etilhexil-glicerin, Allantoin, Panthenol, Niacinamide, Palmitoil-pentapeptid-3, Acetil-hexapeptid-8, Réz tripeptid-1, Adenozin, Dinátrium EDTA.

Collagen Power Lifting Cream:

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Bis-PEG-18 metil-éter-dimetil-szilán, Trehalose, Polysorbate 20, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Tromethamine, Cyclohexasiloxane, Poliakrilát-13, Xanthan Gum, Polyisobutene, Hidrolizált kollagén, Adenozin, Sorbitan Isostearate, Disodium EDTA Sodium Hyaluronate, Coptis Chinensis gyökérkivonat, Dextrin, Treobroma Cacao (kakaó) kivonat, BHT, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) magkivonat, Propanediol, Royal Jelly, Beta-Glucan, Propolisz kivonat, Hidrolizált méhpempő fehérje, Iris Florentia gyökér kivonat, Centella Asiatica kivonat, Houttuynia Cordata kivonat, Salvia Hispanica magkivonat, Réz tripeptid-I, Etilhexilglicerin, Phenoxyethanol.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Emulzió, Testápoló krém, Szérum Kész!
Űrtartalom
104,3 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Emulzió, Testápoló krém, Szérum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
104,3 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIZON Collagen Miniature Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIZON Collagen Miniature Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ