A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MÜHLE Shaving Starter Set

Termékkatalógus
MÜHLE Shaving Starter Set
Kozmetikai ajándékcsomag - A következőket tartalmazza: Black Fibre borotválkozó ecset szintetikus sörtékkel + Aloe Vera borotválkozó krém 75 ml-es csomagolásban Aloe Vera kivonatokkal és tölgymoha/menta illattal
Kód:  KSDS1096 Termékszám:  4028982008308 Gyártó honlapja:

MÜHLE Shaving Starter Set

Élvezd a luxus borotválkozást az eredeti német természetes kozmetikumokkal. A MÜHLE Shaving Starter Set a borotválkozás alapfelszerelését tartalmazza. A készletben egy Black Fibre borotválkozó ecset található, amely természetes sörtékre emlékeztető, fekete szintetikus szálakat tartalmaz, illetve egy 75 ml-es borotválkozó krém. A kellemesen puha sörték a tulajdonságaiknak köszönhetően kis mennyiségű szappan vagy krém használata esetén is képesek krémes habot létrehozni. 

A MÜHLE Shaving Starter Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Luxus borotválkozó készlet nedves borotválkozáshoz
  • A MÜHLE Shaving Starter Set ideális ajándékként is
  • A készlet egy Black Fibre borotválkozó ecsetet és egy 75 ml-es borotválkozó krémet tartalmaz
  • Az ecset puha szintetikus sörtékkel rendelkezik
  • A krém megnyugtatja a bőrt

A MÜHLE Aloe Vera borotválkozó krém

mentával és a tölgymoha illattal rendelkező finom borotválkozó krém az Aloe Vera növény kivonatait tartalmazza, amelyek segítenek megnyugtatni és felfrissíteni a bőrt. A krém érzékeny bőrre is alkalmas. Csak egy nagyon kis mennyiségű krém is elég ahhoz, hogy gazdag borotválkozási habot hozzon létre.

A krém összetétele:
Aqua (Water), Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Potassium Cocoate, Glycerin, Sodium Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Potassium Myristate, Cetyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Potassium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Silicate, Sodium Thiosulfate, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Borotválkozáshoz Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MÜHLE Shaving Starter Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MÜHLE Shaving Starter Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MÜHLE Shaving Starter Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ