AlzaBoxy Q1 Shop roku

Műkörmös UV lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Használható
Akril körömre
(1)
Tulajdonságok
Szárító
(1)
Mini
(3)
Időzítő
30 másodperc
(1)
60 másodperc
(3)
120 másodperc
(1)
Áramforrás
Szűrés

A műkörmös UV lámpa a gél körömlakk megszilárdítására használt eszköz, amely hosszan tartó hatást ér el a körmökön. A körömkészítés elengedhetetlen eszköze, saját használatra vagy professzionális tevékenységekhez. A műkörmös UV lámpa mindazok számára alkalmas, akik mindig szépen manikűrözött körmöket szeretnének.

Tovább

Mi az a műkörmös UV lámpa? Mire használják?

A műkörmös UV lámpák a zselés körmök modellezéséhez nyújtanak segítséget, amelyeket zselés lakkokkal hoznak létre. Ahhoz, hogy a zselés körömlakk megfelelően megszilárduljon, ultraibolya sugárzásra van szükség, amelyet az UV-lámpák bocsátanak ki (UV = ultraibolya lámpa). E sugárzás nélkül a géllakk nem szilárdulna meg megfelelően.

A zselés körmök elkészítéséhez számos eszközre lesz szüksége. Nézd meg körömápolás kategóriánkat, és válaszd ki, amire szükséged lehet a műkörmös UV lámpa mellett.

A műkörmös UV lámpa számos paraméterrel rendelkezik – hogyan válaszd ki a megfelelőt?

A műkörmös UV lámpák többféle változatban készülnek. A választáskor vedd figyelembe a teljesítményt, a fénycsövek vagy LED-es lámpák típusát és számát, a méretét és még a kialakítását is.

Műkörmös UV lámpa vagy LED változat?

A műkörmös UV lámpa és a LED változat elnevezés kissé összezavarhatnak. Ezek ugyanazok? Hatékonyság szempontjából igen, de vannak észrevehető különbségek. A műkörmös UV lámpa ultraibolya fénycsövekkel van felszerelve, a LED lámpa pedig LED-eket tartalmaz. A lámpákat kettős lámpaként is gyártják, amelyek CCFL spirálok és LED-ek kombinációját tartalmazzák. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

  • A műkörmös UV lámpa általában 4-5 fénycsővel rendelkezik, amelyek garantálják a festék jó száradását, de a fénycsöveket gyakrabban kell cserélni. Ez olcsóbb megoldás.
  • A LED változat 12-18 diódával rendelkezik, amelyek népszerűek a szalonokban, és nem kell őket olyan gyakran cserélni. Előnye a géllakk gyorsabb száradása is.
  • A kettős vagy CCFL műköröm lámpa fluoreszkáló fényforrás használatával működik. Ezek a lámpák kombinálják a CCFL fénycsöveket és a LED-eket, és élethosszig tartó garanciát garantálnak.

A műkörmös UV lámpa teljesítménye

Az műkörmös uv lámpa bizonyos energiafogyasztást igényel, ez a teljesítményétől függ. Az UV- és LED-lámpák között 9 W-tól egészen 48 W-ig lehet válogatni. A nagyobb teljesítmény általában gyorsabb körömlakk-keményedést jelent.

  • A 9 W-os LED/UV lámpa általában 1 fénycsővel készül, kisebb teljesítményű, így a festék hosszabb ideig szárad.
  • A 36 W-os LED/UV lámpa egy közepes változat, amely biztosítja a gél gyors és hatékony megszilárdulását.
  • A 48 W-os LED/UV lámpa a legerősebb, nagy teljesítményű UV- és LED-fénycsöveket tartalmaz, és gyorsan szárítja a festéket.

Mini műkörmös UV lámpák – mire valók ezek a típusok?

A mini műkörmös UV lámpák könnyen hordozható lámpákként készülnek, például utazáshoz. A mini UV- és LED-lámpák funkciója megegyezik, de kevesebb fénycsövet vagy diódát tartalmaznak. A klasszikus méretekben 4-5 fénycső vagy 12-18 dióda, a mini méretekben 1 izzó vagy 3 dióda használatos.

i

Az olcsó műkörmös UV lámpa könnyen megvásárolható. Ne költs egy vagyont a minőségi felszerelésért. Ha a használt árukkal sincs gondod, látogass el a outletünkbe.

Milyen funkciókat kínál a műkörmös UV lámpa?

A műkörmös UV lámpák számos funkciót kínálnak. Ezek száma az egyes lámpáktól függ, de bármelyik típus garantálja a géllakk megszilárdítását. Mit tud még nyújtani egy ilyen készülék?

  • Az automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a műkörmös UV lámpa típust a megadott időben.
  • A folyamatos fény funkció megkönnyíti és felgyorsítja a munkát.
  • A fényvisszaverő alaplemez garantálja a körömlakk egyenletes és tiszta megszilárdulását.
  • A cserélhető LED-ek / UV lámpák sok órán át használhatók. De ha elromlanak, könnyen cserélhetőek.
  • A kivehető alsó rész megkönnyíti a fénycsövek tisztítását és cseréjét.

Nem szeretsz a körömlakk száradására várni? A műkörmös UV lámpa részlegünkben körömszárítókat is találsz, amelyek nagyszerű eszközei lehetnek a körömkészítésnek.

A műkörmös UV lámpa és a LED típus ártalmassága - mítosz vagy igazság?

A műkörmös UV lámpa és a LED típus káros hatása mindig is foglalkoztatta az embereket. Biztosan mindenki hallott már arról, hogy az ultraibolya sugárzásnak való kitettség bőrrákot okozhat. Ugyanazoknak az UV-sugaraknak vagy kitéve a lámpa használatakor, mint a napon. A műkörmös UV lámpák sugárzásának azonban sokkal nagyobbnak kellene lennie ahhoz, hogy veszélyes legyen.

A jobb érzés érdekében a műkörmös UV lámpa használata előtt kend be a kezedet fényvédő krémmel.

A műkörmös UV lámpa készlet megkönnyíti a modellező eszközök kiválasztását

A műkörmös UV lámpa készletet a többi köröm modellező eszköz kiválasztásának megkönnyítése érdekében értékesítjük. A csomag általában a műkörmös UV lámpa mellett zselét, alaplakkot, polírozó és pormentes törlőkendőt is tartalmaz. Gyorsan és egyszerűen, otthonról, kényelmesen készíthetsz gyönyörű körmöket.

i

A vásárlók gondolatai is fontosak. Nézd meg műkörmös UV lámpák vélemények rovatunkat, és ismerd meg ügyfeleink tippjeit és tanácsait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
5,0
InnovaGoods LED UV Mini
Műkörmös UV lámpa - ABS-szel, összecsukható lábak, kapcsoló, időzítő (45/60 s), 6 kettős LED-UV, hullámhossz: 365 nm + 405 nm, micro USB csatlakozó, körömlakk, zselés köröm és Shellac lakkozásra alkalmas, teljesítmény: 5 W, élettartam: 50000 h, hozzávetőleges méretek: 13 × 7 × 2 cm
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NOH146
4,0
RIO UVLF3
Műkörmös UV lámpa - tartozékokkal a gyors és tartós körömápoláshoz, akár 10 teljes manikűr, strapabíró és tartós gél lakk, legalább egy hétig tartó gyönyörű lakk, kompakt kialakítás, ideális utazásra, gyorsan és könnyen használható
20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RIO051q
1,9 10×
Grundig BR-600
Műkörmös UV lámpa
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SANUVP156
InnovaGoods LED UV Professional
Műkörmös UV lámpa - ABS-ből készült, kapcsoló, időzítő (30-60 s), 15 kettős LED-UV, hullámhossz: 365 nm + 405 nm, alkalmas körömlakkokhoz, zselés körmökhöz és Shellachoz, teljesítmény: 24 W, élettartam: 50 000 h, hozzávetőleges méretek: 21 × 7,5 × 12 cm, hálózati adapter: 100-240 V, 50-60 Hz, 0,5 A - 12 V, 1,5 A (kábel hossza kb. 150 cm)
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NOH147

Műkörmös UV lámpák

A Műkörmös UV lámpák kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műkörmös UV lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább műkörmös UV lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb műkörmös UV lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: műkörmös UV lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ