30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml

Termékkatalógus
NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml
5 3 értékelés
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 452 666,67 Ft/1 l
Kód:  PLK399 Termékszám:  4744183010376
NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml Megszűnt

NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml

A tökéletes arcbőrhöz a ragyogó és egészséges megjelenésű szemkörnyék is hozzátartozik. Lepd meg magad és a környezeted is a csodás eredményekkel, amelyeket a NATURA SIBERICA fekete kaviár-tartalmú, jeges lifting-hatású szemkörnyékápoló kínál. A feszesítő komplex kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, megerősíti a finom bőrt, és visszaállítja annak elaszticitását. A NATURA SIBERICA szemkörnyékápoló proteinekkel és aminosavakkal van telítve, így ideális a szem körüli érzékeny bőrre, amelyet a speciális Regu-AGE Complex, a kövirózsa és a kamilla tartalmának köszönhetően azonnal hűsít, enyhít, és eliminálja a szem alatti sötét karikákat is. Legyen a Te szemkörnyéked is fiatalos és egészséges megjelenésű a NATURA SIBERICA szemkörnyékápolóval! 

A NATURA SIBERICA lifting-hatású, jeges szemkörnyékápoló fő előnyei

  • Kisimítja a finom vonalakat és a ráncokat, és pár nap alatt visszaállítja a szemkörnyék fiatalos megjelenését
  • Azonnali megkönnyebbülést és jeges frissítő érzést nyújt a duzzadt szemeknek
  • Búcsúzz el a szem alatti sötét karikáktól és a fáradt szemektől ezzel a termékkel!
  • Garantált eredmények a fekete kaviárral és a szibériai vad gyógynövények szerves kivonataival
  • A NATURA SIBERICA szemkörnyékápoló hidratálja, regenerálja, megnyugtatja, puhítja és stimulálja a bőrsejtek megújulását
  • Egy teljesen természetes kollagén krém káros összetevők nélkül

A NATURA SIBERICA kiváló összetétele a szibériai és a Távol-keleti, vadon termő növényekből áll

A NATURA SIBERICA a szépség szibériai titkát szenzációs és természetes módon a bőr-, haj- és testápolás területén alkalmazza. Szibériában és a Távol-Keleten védett területek találhatóak, amelyek egyedülálló növényzettel rendelkeznek. Ezeket a növényeket és a terméseiket az északiak hagyományosan gyógykivonatok és elixírek készítésére használják, amelyek segítenek megőrizni az egészségüket, életerejüket és fiatalságukat. Hogy ezek a tulajdonságok érvényesüljenek, minimális mesterséges kiegészítőket használnak. Minden termék hipoallergén, parabénmentes, SLS-mentes, nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és színezékeket, és organikus kivonatokkal rendelkezik. 

Aktív összetevők:

  • A fekete kaviár természetes biológiai aktivitásával felülmúlja a gyakran használt kozmetikai összetevők hatásait. Fontos tényező a ráncok csökkentésében, hiszen lelassítja az öregedési folyamatot. A kaviárban lévő zsírsavak minimalizálják a víz elvesztését, így a bőr sokáig friss és fiatalos marad.
  • Az Omega 6 táplálja, méregteleníti és támogatja a bőr védő funkcióját. Csökkenti az érfalak áteresztőképességét, és növeli azok rugalmasságát.
  • A Regu-Age komplex aktívan részt vesz a kollagén és az elasztin termelésében, javítja a bőr rugalmasságát, növeli a mikrocirkulációt, csökkenti a duzzanatokat és csökkenti a sötét karikákat is a szem alatt, amit az in vitro Pentapharm (Svájc) vizsgálatok is megerősítettek.
  • Lifting Liftonin komplex - helyreállítja a bőr szerkezetét, megfiatalítja, rugalmassá teszi a bőrt, és erősíti a saját regeneráló folyamatait.
  • Organikus rózsavíz - A bőr frissebb érzetű és megjelenésű lesz, eltávolítja a duzzanatokat, láthatóan csökkenti a ráncokat, és az első alkalmazást követően azonnal lifting-hatást nyújt.
  • Organikus vad kamillavirág kivonat - hidratálja, regenerálja és védi a bőrt a gyulladásoktól, enyhíti és nyugtatja, illetve stimulálja a sejtek megújulását.

Használat:
Vigyél fel finom mozdulatokkal egy kis mennyiséget a krémből reggel és / vagy este a tiszta szemkörnyékedre. A hangsúlyosabb és láthatóbb hatás érdekében használd az extra lifting-hatású fekete kaviáros arckrémmel. 
TIPP: Az erősebb hűs hatás érdekében tárold a krémet a hűtőben.

Összetétel:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Octyldodecanol, Silica, Titdnium Dioxide. Iron Oxides. Hydrolyzed Rice Bran Protein. Oxido Reductases, Glycine Sojd Protein. Glyceryl Stearate. Sdcharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl 3 Methylglucose Distearate, Gíyceryl Linoledte. Glyceryl Oleate, Glyceryl LinoJenate. Cetrana Nivalis Extract WH". Larix Siberica Needle Extract WH, Caviar Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters PS, Chamomila Recutita Flower Water*, Rosa Damscena Flower Water* Rhodiola Rosea Root Extractwh. Linum Ubitatissimum Seed Oil*. Triticum Vulgare Germ Oil*. Anthemis Nobilis Ftower Extract* Panthenol, Sodium Stearoyl Glutainate, Partům, Sodium Polyacrylate, Benzyl Alcohol. Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate. Potassium Sorbate. Ethylhexyjglycerin, Citnc Acid.

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!
Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Royal Caviar Icy Firming Eye Cream 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURA SIBERICA Ľadový krém – lifting na viečka 15 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ