A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml

Termékkatalógus
NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml
4,5 2 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 156 333,33 Ft/1 l
Kód:  PLK398 Termékszám:  4744183010383 Gyártó honlapja:
NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml Megszűnt

NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml

Egy természetes eredetű terméket keresel a bőröd maximális hidratálásához? Akkor próbáld ki a NATURA SIBERICA arcszérumot, amely valóban működik! Ez a regeneráló arcszérum fekete kaviár kivonatot tartalmaz, amely kellően ellátja a bőrt a szükséges proteinekkel, vitaminokkal és aminosavakkal. Emellett segít megkötni a vizet a sejtben, mint egy géles anyagot, így a bőrszövetek maximálisan hidratáltak és rugalmasak lesznek. A NATURA SIBERICA arcszérum az alacsony molekulatömegű hialuronsav segítségével mélyen a bőrbe hatol, ahol megköti a vizet a sejtekben, így megakadályozva a bőr kiszáradását. Emellett védőréteget képez a bőr felületén, amivel lifting-hatást biztosít. A NATURA SIBERICA arcszérum alkalmas a mindennapi használatra. A szérum használatával a bőröd kipihent és sugárzó lesz, a ráncaid pedig láthatóan kisimulnak. 

A NATURA SIBERICA arcszérum legfontosabb jellemzői

  • A NATURA SIBERICA arcszérum a maximális hidratálást biztosítja
  • A fekete kaviár kivonat regeneratív hatással van a bőrre
  • Megköti a vizet a sejtben, így megakadályozva a bőr kiszáradását
  • Védőréteget hoz létre a bőrön lifting-hatással
  • Szűkíti a pórusokat, és helyreállítja a bőrt
  • Védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben

A NATURA SIBERICA természetes arcszérum

A NATURA SIBERICA természetes, organikus összetevőkből, például izlandi zuzmó kivonatból áll. Segítségével a bőröd tonizált lesz, emellett pedig gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális tulajdonságai is vannak. A bőr megújulásáról a D-panthenol gondoskodik, amely szűkíti a pórusokat és helyreállítja a bőrt. A NATURA SIBERICA arcszérum gyulladásgátló hatással is rendelkezik az orvosi tüdőfűnek köszönhetően. Ez a regeneráló krém védelmet nyújt a szabad gyökök ellen is zöld tea kivonattal, amely magas antioxidáns hatással bír, illetve C és E vitaminokban gazdag. A termék nem tartalmaz káros összetevőket: 0% szilikon, 0% ásványi olaj, 0% BHT-BHA parabének, 0% PEG, 0% EDTA.

A felhasználás módja:
Reggel és/vagy este vidd fel a szükséges mennyiséget a szérumból a tiszta bőrödre, a szemkörnyéket elkerülve. A termék mindennapi használatra alkalmas. 

Összetétel:
Aqua, Pulmonaria Officinalis Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Glycerin, Caviar | Extract (Acipenser Stellatus), SaccharideIsomerate, Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters, Hyaluronic Acid, Panthenol, niacinamid, xantan Gum, Iron Oxides, Mica, Titanium Dioxide, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Regeneráló Kész!
Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Regeneráló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Royal Caviar Revitalizing Face Serum 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURA SIBERICA Regeneračné sérum na tvár 30 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ